» »

Nostalgija-pomoč!

Nostalgija-pomoč!

lolek84 ::

Lep pozdrav!

Po dolgem času sem zopet zagnal snesov-emulator, na kar je v meni zopet oživel okus po starih "preprosto-zahtevnih" igrah. Ob igranju teh iger sem se z mislimi zopet vrnil kakih 8-9 let nazaj ko smo kot otroci noro nabijali avtomate po gostilnah.

Zdaj bi pa rabil vaš nasvet oz. vašo pomoč. A kdo ve za naslov kake igre ki je podobna igri "Wild guns"??? Za tiste ki se vam ne sanja kaka bi zgledala ta igra bi vam jo na kratko z mojimi očmi opisal. Gre za to, da je v ospredju zaslona postavljen človek, v tem primeru kovboj, ki s pomočjo "tarče" v ozadnju strelja nasprotnike. Se pravi da vodiš po ekrena neko namišljeno kako se naj izracim tarčo s katero streljaš. Predstavljajte si podobne avtomate iz gostilne pred parimi leti ko je bila na avtomat nameščena stoječa pištola s kateri si pol upravljal in streljal "nepridiprave" v igri.

Zanima me ali kdo ve za še kako podobno igro, .... ker spomnim se da so obstajale razne vojaške in še več kovbojslik iger narejenih na ta način...

A bi se še kaj podobnega danes dalo najti na netu, ker med nostalgijo je še dosti takih iger, le žal težko jih je najti če ne več točnega naslova igre oz. strani kje bi jo snel. Ker take igre so danes 100% ponujene brezplačno.... Aja še to omenim, te nove java igre so ene tud narejene na ta način a žal te me ne privlačijo da bi jih igral

Prosim pomagajte če lahko...

bajsibajsi ::

Sam imam nekje med CD arhivom kakih 600 free snes iger... mislim da so te igre vecinoma se starejse kot le 9 let... Se iz casov Street fighter in Snow man iger.. Tud kaksna taka se verjetno najde umes kot si jo opisal. Ce zelis lahko (probam) poiscem CD in ti ga sendam.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Iščem igro (RPG, MMORPG, FPS, RTS, ...) (strani: 1 2 3 426 27 28 29 )

Oddelek: Igre
1437451526 (787) matobeli
»

Cene iger za konzole v 90ih ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
6013941 (11374) bambam20
»

Igre na srečo - eloterija.si

Oddelek: Loža
3810924 (8401) msjr
»

produkcija igre v času in denarju

Oddelek: Igre
141578 (1243) Mipe
»

Avanture-pustolovščine? (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
669465 (4836) lolek84

Več podobnih tem