» »

web kamera

web kamera

Gravedigga ::

pozdravljeni...rad bi kupo web kamero, pa pojma nijam kak je s tem .kaj je dobro in kaj ni..pa tudi dosti dnara ne mislim porabit za njo.prosim če mi svetujete:))
lp
"CARUM RARUM" -kar je redko je dragoceno!!

igor0203 ::

Jst mam Philips SPC300NC in sem zelo zadovoljen z njo. Kupil sem jo pa v Bofu za 8000SIT.

sverige ::

Odvisno je kar zelis imet, kamere se med seboj razlikujejo v kvaliteti slike( mega pixel) vec jih ima bolsa je kvaliteta slike. Dobis pa jih od 1.5k sit celo z vgrajenim mikrofonom.
hej

Jan987 ::

ja recimo če ma kdo kakšno slikco recimo print scrn od teh kamerc za jurja pa pol k so u bofu k me res zanima kakšne so.
Kolk pa je cena kamerce, na kateri bi se saj prbližn odzivna ker zadnjič je mel en tako da se je glih na ene pol sekunde slika menjavala in je res smešno zgledal. Skratka štekanje.
Aja pa zanima me, kolk more bit kej povezava da vleče tale kamerca z eno lepo sliko.

Tutankhamun ::

A veš kak je s kamercam. Js sm si kupu eno, že neki časa nazaj za 21k sit, dedu pa za 10k sit. Obe sta logitech. Ampak una za 10k, če ni dost svetlobe je slika taka, da je še 1k sit preveč zanjo.
Js bi prej u trgovin probu kako zgleda. Sej niti niso več tok drage. Moja kamerca stane zdej okrog 8k sit pomoje.
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vohunska kamera za slabega prešerna

Oddelek: Novice / Zasebnost
306540 (4396) Jst
»

Web kamera?

Oddelek: Kaj kupiti
151689 (1555) Geo

Se en friendly tip Slo-techovcem- Benq DC2300 v HArveyu (strani: 1 2 3 4 5 )

20315077 (11765) TribesMan
»

Sony mini dv kamera in FIREWIRE

Oddelek: Zvok in slika
271727 (1528) Caligula
»

Kje kupiti Radeona?

191612 (1307) pilatus9

Več podobnih tem