Forum » Pomoč in nasveti » Ali je crknil router?
Ali je crknil router?
aljaz-selmer ::
Pred kratkim mi je router nehal delati.
Imam CANYON WIRELESS ROUTER CN-WF506. Izklopil sem ga iz el. omrežja, ga neštetokrat resetiral do tovarniških nastavitev. V Mozilli sem vpisal njegov IP, ampak se nanj nisem mogel povezati.
Nadzorna lučka za brezžično omrežje sploh ne sveti, samo toliko cajta se prižge za nekaj sekund.
Naj še omenim, da je do zdaj 2 leti neprestanoma bil prižgan in imel nek promet.
Žal se ne morem sprijazniti z dejstvom, da je crknil. Ali ima kdo kakšno idejo?
Imam CANYON WIRELESS ROUTER CN-WF506. Izklopil sem ga iz el. omrežja, ga neštetokrat resetiral do tovarniških nastavitev. V Mozilli sem vpisal njegov IP, ampak se nanj nisem mogel povezati.
Nadzorna lučka za brezžično omrežje sploh ne sveti, samo toliko cajta se prižge za nekaj sekund.
Naj še omenim, da je do zdaj 2 leti neprestanoma bil prižgan in imel nek promet.
Žal se ne morem sprijazniti z dejstvom, da je crknil. Ali ima kdo kakšno idejo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 571562 (8391) | c23po |
» | ASUS RT-N66U 3x (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14976 (13565) | styled |
» | Postavitev domačega omrežja z 2 routerjemaOddelek: Omrežja in internet | 1683 (1488) | ziu |
» | Domače omrežje - linija in wirelessOddelek: Omrežja in internet | 4570 (4049) | amigo_no1 |
» | Težava pri nastavitvi Linksys WRT160NLOddelek: Omrežja in internet | 5029 (4266) | Spajky |