Forum » Pomoč in nasveti » ISDN problem
ISDN problem
Tomi ::
Danes pridem domov v novo hišo, pogledam, če je ISDN priključen, in dejansko je.
Sedaj namestim modem, vendar ga hoče dati ( in ga da na) com2, čeprav je na USB-ju. In modem seveda ne dela, tako da sem zdaj na ušivih 29,2 kb. Analogna linija iz centrale gre..
Aja, modem je Gigaset 3070..
Kaj naj sedaj storim, preden zatežim na Telekomu
Sedaj namestim modem, vendar ga hoče dati ( in ga da na) com2, čeprav je na USB-ju. In modem seveda ne dela, tako da sem zdaj na ušivih 29,2 kb. Analogna linija iz centrale gre..
Aja, modem je Gigaset 3070..
Kaj naj sedaj storim, preden zatežim na Telekomu
metrodusa.blogspot.com
Sem jim zatežil, pa ni bilo nikogar.
Samo sem pa danes usposobil desktop. pa tudi na Win98 ne dela, tako da razmišljam, da so dali ene bedne gonilnike.
Samo je pa problem sedaj v tem, da je številka centra za modeme stacionarna, mene pa ni cel teden doma, z mobitela jih pa ravno ne bi klical. Kaj lahko naredim sam, ali bom pa res moral biti živčen in tečen?
Samo sem pa danes usposobil desktop. pa tudi na Win98 ne dela, tako da razmišljam, da so dali ene bedne gonilnike.
Samo je pa problem sedaj v tem, da je številka centra za modeme stacionarna, mene pa ni cel teden doma, z mobitela jih pa ravno ne bi klical. Kaj lahko naredim sam, ali bom pa res moral biti živčen in tečen?
metrodusa.blogspot.com
burekar ::
Tomi:
Jst mam čist isti problem. Sam se mi ne lub težit telekomovcem, ker mam ADSL naročen. Bom raj en teden počaku, pol mi bo pa tak al tak vseen za ISDN. Pa sem downloadu nove driverje, pa še vedno isto sranje. Ni mi čist jasn, kaj bi blo.
Jst mam čist isti problem. Sam se mi ne lub težit telekomovcem, ker mam ADSL naročen. Bom raj en teden počaku, pol mi bo pa tak al tak vseen za ISDN. Pa sem downloadu nove driverje, pa še vedno isto sranje. Ni mi čist jasn, kaj bi blo.
"The last 29 days of the month are the hardest."
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
zdravc ::
Jaz ima ISDN Pro TA modem, ki ima tudi usb port. Na prilozenem CD-ju ni driverjev za usb, zato sem poiskal nove driverje na 3Com-ovi strani in sedaj deluje na usb portu brez problema. Verjetno imas ti enak problem !
kdor zna pa žih
diso ::
stvar je čisto enostavna. direktno na cd-ju je driver za usb, ki ga potrebuje modem. brez tega ne bo delovalo. jaz sem pri frendu, ki ima isti modem porabu 2 uri da sem ugotovil kako stvar deluje.
cekr ::
Ker sistem pa imaš ?
Če imaš navadne WIN98, ti zadeva na USB ne bo delovala. Dobi si nadgradnjo na WIN98SE ali pa novejšo zadevo.
Če imaš navadne WIN98, ti zadeva na USB ne bo delovala. Dobi si nadgradnjo na WIN98SE ali pa novejšo zadevo.
Imam navadbe Win98, ni problema za dobiti SE, samo moti me, da ne dela na WinXP...
metrodusa.blogspot.com
cekr ::
Meni ga WINxp takoj sami prepoznajo. A imaš vlopljen USB v BIOSu? A ti na serijskem priključku dela? Če ga želiš na USB, iz lastne prakse ti povem, da ni čisto nič bolje, če ga imaš na njem. Polek tega so problemi pri pošiljanju faxsov (s programom, ki je na CDju), pošlje ga normalno, linije pa ne izklopi.
Ja, meni ga prepozna tudi sedaj v WinXP, samo ker nimam CD-ja od XP-jeve doma, ne gre inštalacija do konca. Sem ga pozabil v Ljubljani, tako da moram to urediti ta teden..
metrodusa.blogspot.com
jansko ::
probaj odstraniti usb korensko vozlišče resitiraj pc in ponovno namesti modem to zna biti problem če imaš ext3comrob.
lp Andrej
lp Andrej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siemens I-surf USB ISDN modem problem...Oddelek: Strojna oprema | 1583 (1369) | amigo_no1 |
» | Siemens ISDN modem + WinXP = problem ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2377 (2256) | Mac Gyver |
» | 3Com USR ISDN Pro TaOddelek: Strojna oprema | 1831 (1490) | Wad@ |
» | USB ali com portOddelek: Pomoč in nasveti | 1870 (1656) | cekr |
» | Problem: Eicon Diva isdn USB modem!Oddelek: Strojna oprema | 1060 (976) | Strela |