Forum » Izdelava spletišč » Gostovanje - veliko prostora
Gostovanje - veliko prostora
inferno666 ::
Živjo
Jaz mam pa mav specicno zadevo. Rabim spletno gostovanje z veliko prostora >1GB. Pa neomejeno prenosa. Ne rabim pa 100 e-mail naslovov in podobne nesnage. Aja pa cimbolj ugodno.
Hvala
Jaz mam pa mav specicno zadevo. Rabim spletno gostovanje z veliko prostora >1GB. Pa neomejeno prenosa. Ne rabim pa 100 e-mail naslovov in podobne nesnage. Aja pa cimbolj ugodno.
Hvala
Kami ::
Poglej echologic tu majo neomejeno prenosa
Samo problem bo najverjetneje, ker strežnik ni v sloveniji..
Samo problem bo najverjetneje, ker strežnik ni v sloveniji..
zenith1 ::
Itak je 60% strežnikov za Europo lociranih na Nizozemskem. Amerika je pa najcenejša.
Computinghost ima za 30$ letno 2.1GB prostora in 22GB prenosa. Sam imam isto na njihovem free serverju svojo spletno stran. Vse dela BP.
Computinghost ima za 30$ letno 2.1GB prostora in 22GB prenosa. Sam imam isto na njihovem free serverju svojo spletno stran. Vse dela BP.
Tody ::
Ček dis out Če se strinjaš z dostopnim časom 155ms preizkušeno pol leta ! Zanseljivo !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tody ()
Gwanaroth ::
Imas vec nacinov.. Western Union, s čekom, s kreditno kartico..
Lights often keep secret hypnosis..
PaJo ::
Ce ta zanima lokacija taksnega streznika v .si me kontaktiraj na mail.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
mambli ::
http://www.surpasshosting.com
Strežniki so sicer v ameriki, vendar cene so ugodne je zelo dober support. Sem pri njih 3 leta in skoraj brez problemov.
Sam imam strežnik 80Gb disk in 1,2 T prenosa za 22k SIT
Strežniki so sicer v ameriki, vendar cene so ugodne je zelo dober support. Sem pri njih 3 leta in skoraj brez problemov.
Sam imam strežnik 80Gb disk in 1,2 T prenosa za 22k SIT
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 295484 (18776) | hariscorale |
» | Spletno gostovanjeOddelek: Omrežja in internet | 2573 (1418) | cheguera |
» | Gostovanje .net in registracija domeneOddelek: Izdelava spletišč | 1727 (1301) | jurekokalini |
» | Spletno gostovanje v SlovenijiOddelek: Izdelava spletišč | 4532 (3808) | neoserv |
» | Pomoč pri izbiri strežnika - globalna spletna stranOddelek: Pomoč in nasveti | 5890 (5242) | kajtel |