Forum » Programska oprema » MSN
MSN
bossini ::
mam problem! mam enga frenda k me tle stalno jeba prek msnja! nevem kako mu rata da me kar diskonekta in se morm ponovno vpisat! a se da da bi jest kaj zjebu njemu al pa vsaj to prepreču! sem mu reku pa ne pomaga!
bossini
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
kilergas ::
Zjebas mu lahko tako da ga na kavico povabis in pobarvas oci v zeljeno barvo.,..Blokiraj kontakt ali pa kar zbrisi ga ven,..
Goldee ::
Se js mam en problem z msnjem. Uporabljam verzijo 7.5 in fulkrat se mi zgodi, da se mi napise (ko se z nekom menim), da sporocilo ni bilo poslano, oz- da se sporocila ni dalo poslati. Kaj je na tem? Je kaj narobe pri meni, al to njihovi strezniki tako pogosto stavkajo?
Hvala za odgovor! lp
Hvala za odgovor! lp
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
boss-tech ::
to ti nardi če kerga drugega dol vrže oz se izklopi. drgač mi nkol to ne napiše kr vmes
Ne, ni res. Ker kontakt s katerim se pogovarjam je, ko mi to napise, se gor (online). Posljem mu lahko dregljaj, vednar teksta pa ne. Z ostalimi kontakti je isto. Ne vem zakaj mi to dela, je pa ful nadlezno.
fl0w ::
to se tudi dogaja, če imate zašopan download ali upload...
Woop-woop! That's the sound of da police!
Ce gres ven pa se enkrat not pr men ne pomaga. Dobro, bom pa reinstaliral zadevo.
__Devil__ ::
Lep pozdrav!
Zanima me, če obstaja kakšen tak skritp oz. dodatek za msn, da bi nastavil da bi ti kazalo čas v osebnem sporočilu? sedaj sem našel samo skripto, ki ti kaže koliko časa si že online skupno.
lp
Zanima me, če obstaja kakšen tak skritp oz. dodatek za msn, da bi nastavil da bi ti kazalo čas v osebnem sporočilu? sedaj sem našel samo skripto, ki ti kaže koliko časa si že online skupno.
lp
Tilen ::
Lep pozdrav!
lp
Možnosti -> Sporočila -> V sporočilih prikaži časovne žige
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
veverrca ::
Živjo. Jaz imam pa tak problem. Bom kar prilimala slikco. V glavnem zbrisala sem že slovensko verzijo in probala z angleško in mi sporoči isto napako.
[url=http://www.shrani.si/?44/bs/2n41gdCe/ms...
lp
[url=http://www.shrani.si/?44/bs/2n41gdCe/ms...
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76270 (16911) | tilinho20 |
» | MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 9362 (6547) | klemenSLO |
» | MSN problemOddelek: Programska oprema | 1065 (955) | gjural |
» | virus in MSNOddelek: Pomoč in nasveti | 1149 (1021) | Veron |
» | Cenzura v MSN Messengerju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 17794 (13474) | 64202 |