Forum » Loža » Evelux televizorji?
Evelux televizorji?
OmegaM ::
Pozdravljeni!
Mene pa nekaj zanima, namrec ce se ta znamka sploh obstaja?
Se spomnim ko sem se bil v srednji soli smo obiskali to proizvodnjo televizorjev, ki so proizvajali televizorje tudi za gorenje.
Zanima me tudi ce obstaja se Iskra proizvodnja TV-jev, ali se je vse to koncalo?
Sedaj pa sem slisal da vec ne obstajata ti firmi, a lahko kdo to potrdi?
Mene pa nekaj zanima, namrec ce se ta znamka sploh obstaja?
Se spomnim ko sem se bil v srednji soli smo obiskali to proizvodnjo televizorjev, ki so proizvajali televizorje tudi za gorenje.
Zanima me tudi ce obstaja se Iskra proizvodnja TV-jev, ali se je vse to koncalo?
Sedaj pa sem slisal da vec ne obstajata ti firmi, a lahko kdo to potrdi?
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!
OmegaM ::
Ja, to ni to, Gorenje ne proizvaja TV-jev ze kr dolgo ne vec, jih baje dela za njih neko tursko podjetje.
Za evelux pa sem slisal da ne delajo vec TV-jev ampak cist nekaj drugega, tak da mi sedaj spet ni nic vec jasno ko imajo to na ineternetu.
Za evelux pa sem slisal da ne delajo vec TV-jev ampak cist nekaj drugega, tak da mi sedaj spet ni nic vec jasno ko imajo to na ineternetu.
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CRT TV sprejemniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7237 (5311) | Spock83 |
» | Katodni televizorji v izumiranjuOddelek: Novice / Ostale najave | 6582 (4825) | javaman |
» | Siol TV daljinecOddelek: Omrežja in internet | 2039 (1971) | fizolcek |
» | TV z PIP in diagonalo ekrana 63cmOddelek: Kaj kupiti | 5153 (4552) | hanzeljn |
» | Nakup TV - 16:9 vs klasika (4:3)Oddelek: Zvok in slika | 2087 (1766) | gumby |