Forum » Zvok in slika » Delajo se norce
Delajo se norce
ns-miha ::
ja itak de se se zajebavajo !!!
to je isto kot ce bi se na slo-techu pogovarjal o kravah, pol se pa nam bi na forumu: krava molznica režali, kake bedarije klatimo.
počakajte de bodo eno od rač. tem vžgali, potem jih pa kamot sesujemo ko prasce !
to je isto kot ce bi se na slo-techu pogovarjal o kravah, pol se pa nam bi na forumu: krava molznica režali, kake bedarije klatimo.
počakajte de bodo eno od rač. tem vžgali, potem jih pa kamot sesujemo ko prasce !
sovrazim niggerje, zide
dexter ::
To so nasi avtofili.Verjetno obladajo.Sem bil ze na parih tekmovanjih,ke mam kolega,ki tekmuje.Ne vem kok ma on not,za ene par k mark robe,vec vredno kot avto,ampak ko se peljemo poslusamo v mejah normale.
To ti je isto kot bi mi kupili p4,gf3... pa igral srca,pa rekel to sem si vedno zelel.
Ni denarja za vsak sran...
Èlan Team Slo-Tech Slovenia
Tekmovalec v klasi FackingRawMHZPower
Najvisji rezultat SPEC CPU2000 924
To ti je isto kot bi mi kupili p4,gf3... pa igral srca,pa rekel to sem si vedno zelel.
Ni denarja za vsak sran...
Èlan Team Slo-Tech Slovenia
Tekmovalec v klasi FackingRawMHZPower
Najvisji rezultat SPEC CPU2000 924
modelizer ::
hej, kako se ze rece ubogi na umu in udih, la kako ze?
...........fly, robin fly........up, up to the sky
gorazd ::
Not majo za cca. 10000DEM opreme. Za kak 1.5 KW moči... basi res rulajo... pač na zvočnikih dobesedno sediš...
Torej jih je treba zastopt da smo mi zelenci na tem področju in smo vsi veseli če nam špila ene 50W, pa malenkost sedeže v avtu trese - ko daš do fula :)... za 1/10 te cene ;)...
...kaj čmo - vsaj še kej slišmo k z avta ven stopmo :)...
Torej jih je treba zastopt da smo mi zelenci na tem področju in smo vsi veseli če nam špila ene 50W, pa malenkost sedeže v avtu trese - ko daš do fula :)... za 1/10 te cene ;)...
...kaj čmo - vsaj še kej slišmo k z avta ven stopmo :)...
:)
Tr0n ::
Explosion Team je pri nas vodilna sila, kolko sem o tem slisal. Znajo res kvalitetno avto akustiko postimat. Je pa res, da ce res hoces kvaliteto in moc, da bos moral odstet 2x, ponekod celo 3 ali 4x ceno avtomobila za ta hec :).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prepovedan vstop na Hrvaško - kako čez mejo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10715 (6964) | šernk |
» | Ugovor na kazen za nepravilno parkiranje v Ljubljani (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13048 (11882) | Vice |
» | Sexi dvojčici (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 22558 (13315) | Yohan del Sud |
» | Intervju z Richardom HuddyemOddelek: Slo-Tech | 4112 (2375) | flipflop |
» | SETI (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7174 (5199) | Loki |