Slo-Tech - Konzole Xbox 360 sicer ne spadajo med najglasnejše stvari na svetu, večine lastnikov verjetno zvok hladilnega sistema sploh ne moti. Paulus s strani Water-Cooling.com, očitno spada med tiste, ki se s prejšnjo trditvijo ne bi strinjali, saj se je odločil da v omenjeno konzolo vgradi vodno hlajenje.
Več o tej zanimivi rešitvi tule in na forumu Water-Cooling.com, kjer lahko preberete vse o nastajanju posebnega hlajenja.
Novice » Konzole » Vodno hlajen Xbox 360
SebaR ::
Mah Xbox...predstavljajte si PS3 s tole rešitvijo! ALELUJA!
Ka se to pol sploh kaj overclockat...imo ne
Ka se to pol sploh kaj overclockat...imo ne
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>
Pyr0Beast ::
Ja, da se :P
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Jst ::
Nice! Sicer nisem v tej sceni, ampak, ker je ravno novica, pa moram pokomentirati. Res je clovek zelo estetsko tole napravil in ne bi se branil tega v dnevni sobi.
Mr.B ::
Neuradno, pridejo tudi HP rack-i z integriranim vodnim hlajenjem...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Matrin ::
V čem je fora navijanje konzole? A ni smisel konzol univerzalnost, in nepotreba nadgrajevanja sistema?
mrTwelveTrees ::
brez veze....
jaz bi na njegovem mestu stlaču zalmana notr... če pa nebi bilo dosti placa, pa bi rezal plastiko... nekako bi ga že spravu notr
jaz bi na njegovem mestu stlaču zalmana notr... če pa nebi bilo dosti placa, pa bi rezal plastiko... nekako bi ga že spravu notr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mrTwelveTrees ()
Jaffa ::
Lepo zgleda, pa če so cevi ozke al široke...
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K
Bistri007 ::
Ah, to je po mojem naredil zaradi tišine (nisem šel podrobneje brat). Ampak, kot sem že nekajkrat povedal, bom pa še sedaj: PRESELITE HRUPNO KIŠTO V DRUG PROSTOR, kable pa potegnite lahko skozi neuporabljan dimnik, zračnik, ali pa zvrtajte luknjo skozi zid/strop - največja stvar, ki mora iti čez je VGA/DVI konektor. USB, S-Video, avdio kabli so vsi z manjšimi konektorji. Če hočete dober zvok, pa kupite USB Audigy, USB povezavo pa podaljšajte z USB hubi (drugače 5m max na en kabel).
Najglasnejša stvar v moji pisarnici je tako monitor (pa je veliko tišji od drugih monitorjev) - še disk od prenosnika je nekajkrat glasnejši od hrupa, ki ga imam ponavadi
Kompjuter (GAJBA) je v shrambi, kjer je še toplotna črpalka in prostor ni ogrevan - bonus za kake overclockarje - pa še grozni Watti, ki jih kurijo procesorji gredo v toplo vodo...
Najglasnejša stvar v moji pisarnici je tako monitor (pa je veliko tišji od drugih monitorjev) - še disk od prenosnika je nekajkrat glasnejši od hrupa, ki ga imam ponavadi
Kompjuter (GAJBA) je v shrambi, kjer je še toplotna črpalka in prostor ni ogrevan - bonus za kake overclockarje - pa še grozni Watti, ki jih kurijo procesorji gredo v toplo vodo...
Največja napaka desetletja je bila narejena 4. novembra 2008
Oni so goljufali in Alah je goljufal, Alah je najboljši prevarant. (Koran 3:54)
Citiraj svetega očeta Benedikta XVI. in postani "persona rudis"...
Oni so goljufali in Alah je goljufal, Alah je najboljši prevarant. (Koran 3:54)
Citiraj svetega očeta Benedikta XVI. in postani "persona rudis"...
barracuda ::
"Če hočete dober zvok, pa kupite USB Audigy, USB povezavo pa podaljšajte z USB hubi (drugače 5m max na en kabel)."
Ne bo šlo. Pride do zelo velikih motenj pri prenosu zvoka preko usbja, če ga podaljšuješ z večimi usb hubi.
Ne bo šlo. Pride do zelo velikih motenj pri prenosu zvoka preko usbja, če ga podaljšuješ z večimi usb hubi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hladilni sitem za grafične kartice z 92 ali 120 mm ventilatorjemOddelek: Pomoč in nasveti | 930 (882) | st0jko |
» | Hlajenje za grafično x1950proOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1996 (1447) | DJ MartiNi |
» | Zanimiva ideja->uresnišljiva???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2126 (1316) | WinsuckeR |
» | FAQOddelek: Hlajenje in modifikacije | 9442 (7185) | OwcA |
» | Waterchiller za obstojece vodno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1763 (1619) | frenk |