» »

Vpogled v Xbox 360

Vpogled v Xbox 360

Slashdot - Čez nekaj dni bodo prve konzole Xbox 360 že na policah, za vse željne novih spoznanj pa imamo razveseljivo novico. Takoj ko boste konzolo dobili, vam je na srečo ne bo treba razdreti na kakršenkoli način, saj so za vas to naredili na Anandtechu. Če se želite prepričati, da je vaša konzola prav taka, kot tista, ki so jo secirali Anandtechovci, lahko sledite natančnim navodilom, ki so opisani na enajstih straneh, družbo pa jim delajo še kratki opisi centralnega ter grafičnega procesorja, čipovja, trdega diska, ...



Za več slik, podrobnosti, opisov in seveda navodil za seciranje sledite tej povezavi.

26 komentarjev

Smorny ::

kdaj se zradno začne prodajat v tujini?

Sem razmišljal, da bi invenstiral >:D
Motiti se je človeško.
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/

PrimozR ::

Mnja, zgleda ctrl c linka ni prjel, tko da sems kopiru link do slike in to seveda spregledu. Tale je zih taprav. Zdej pa grem, najprej tipkovnco razbit za punt, pol pa nazaj za knjige.

Duke Nukem ::

playstation 3 OWNZ :D Itaq ma ps najbolj, pa največ iger :))

ziga321 ::

bolj beden review že kar težko narediš.

sazo ::

Duke Nukem negovori stvari na pamet mam PS2 in Xbox pa ti povem da je 1000 bolši.Playstation 3 pride drugo leto do takrat pa tudi Xbox 360 rev2...

PrimozR ::

PS3 žal IMHO NE BO ownal. Zakaj? Če pogledamo situacijo, ko je prišel ven PS2, citiriam nekoga s foruma, so razvijalci iger namesto enoletnega dela najprej samo nemo mežikali v nov pogon dve letzi, nato pa so se stvrai premaknile. Zaradi Cell procesorja bo pri PS3 gotovo podobno. Kako bo z Xbox se še ne ve, toda zaenkrat kaže, da bo veliko več iger veliko prej.

Matek ::

Sem popravu sliko. Težava je bila dokaj zanimiva - članek je bil objavljen včeraj in ker je stvar zelo zanimiva, je bil AnandTech slashdotan (da, tudi velikim se dogaja). Da bi povečali odzivnost strani, so spremenili imena slik v članku, s čemer se znebili določenega dela navala (direktno linkane fotke v raznih forumih), odpovedal pa je tudi link v tejle novici, ker je bila spisana včeraj.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Nerdor ::

Glede tistega linka: "The page cannot be found"
... for lifetime!

sirotka ::

a ne bo ps3 beden že zarad pogona? Če bodo res igre zaklenjene na eno konzolo...pol bo pol qurca vredna konzola....

chuck ::

PS3 bo na voljo pri nas čez slabo leto, bo dražji in predvsem XBOX360 bo imel gromozansko prednost, saj bo v tem času verjetno že moddan.
Na voljo v EU bo že čez par dni, najnižjo ceno za verzijo z diskom in brezžičnim kontrolerjem pa sem našel v Nemčiji za 92.000 SIT.

Kot vsi vemo, folk je neučakan in XBOX je že skoraj tukaj, oziroma čakam na Dedka Mraza:)

swar ::

Men je tole vsec:If you don't have a HDTV but you have a VGA monitor that you'd like to use, Microsoft does offer a VGA cable that will allow you to connect your Xbox 360 to a VGA monitor. If you don't have a HDTV or a monitor but still want a higher quality output, Microsoft also offers a S-Video AV cable.
Da ga bom lahk prklopu na monitor.Sam neki me muci.Na keri resoluciji bo laufal na monitorju?

Jux ::

playstation 3 OWNZ :D Itaq ma ps najbolj, pa največ iger :))

Taki caRji mi vedno dvignejo temperaturo. Sploh še ni nič zunaj (še eno faking leto ne bo), pa že OWNZZZZZZ ane? A maš mogoče očala za gledat v prihodnost, al si sosedova fanči tolk dobro prerokuje da že veš kaj OWNZZZ in kaj ne?

n00b fanboy.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com

BigWhale ::

Kontroler zgleda prav ubogo. Ko ena igracka... :P

darkolord ::

Ja, kot da bi bil za igrce nabijat :P

kiFni ::

Jaz sem klical na MS SLO, kje se da dobit rezervne dele za xbox(1) so mi povedali da oni nimajo nič (niti konzol, čeprav je njihov izdelek), da bojo pa prodajali Xbox 360 pri nas in vso opremo. Halo???
Zakaj pa enke niste, če je bilo (in je še) tako zanimanje...... Pol mi je pa naštevala ene manjše dilerje in Muller. Ne vem kaj so mislil, da pri nas ne bo šlo v prodajo al kaj, pa da se nič ne špila.

krho ::

Zato, ker s M$ Slovenija ni blo celo večnost nič, potem pa se je neka firma spomnila uvažat Xboxe tudi v Slovenijo, je šlo pa to tolko nešemu M$ na živce, da je šel to firmo tožit. Zato je bilo večino naših xboxov prodanih tudi po astronomskih cenah.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Stepni Volk ::

Big Poppa ::

videofrik,kakšne rezervne dele rabiš?

Switch ::

Ali je že kdo v kakšnem opisu novega xboxa zasledil, katere formate podpira vgrajeni Media Center Extension. Ali so to le .wmv in .mpg datoteke? Srčno upam, da so podprli DivX in Xvid in omogočili nadgradnjo kodekov.

kiFni ::

Big Poppa
matično - najbrž, ali pa napajalnik za xbox. Ne vem še kaj je crknilo. A imaš kaj?

BigWhale ::

Krho,

Je to kar si napisal kje preverljivo?

krho ::

Take informacije sem jaz dobil od prodajalca v Mülerju (aprila,maja letos), ko sem ga spraševal, kdaj spet pridejo xboxi. Rekel mi je nekaj podobnega: "S.... (ime firme je bilo nekaj na S) ne bo več uvažal XBoxov, ker se je M$ slovenija spravil na njih, češ kaj uvažajo M$ izdeleke, če je to njihova delo."
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: krho ()

Stepni Volk ::

V čem je poanta EU, če ne smeš, čisto za priemer, od nemškega trgovca, ki je cenejši od Slovenskega MS nakupiti konzole in jih prodajati naprej?

krho ::

Vrag si ga vedi.
Jaz sem rekel sosedu potem, ko je bil ravno na Dunaju, da mi ga je prinesel
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

BigWhale ::

No, neke pravne podlage ni, da se to ne bi smelo poceti. Lahko gre pa v nos to trgovcu, ki bi rad imel exkluzivo. Pred nekaj leti je bilo tako, ko je pri nas generalni zastopnik za canon precej bentil cez neko drugo firmo, ki je tudi prodajala canon ampak so bili sami svoj uvoznik. :)

OwcA ::

Otroška radovednost - gonilo napredka.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Strojne novice

Oddelek: Novice / Grafične kartice
323824 (2610) Dr_M
»

Vpogled v Xbox 360

Oddelek: Novice / Konzole
265430 (4108) OwcA
»

Xbox 360 in PlayStation 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Konzole
5013176 (10739) korenje_ver2
»

PS3

Oddelek: Strojna oprema
71309 (1178) BigWhale
»

Xbox 360

Oddelek: Strojna oprema
161479 (1093) klemen22

Več podobnih tem