Forum » Operacijski sistemi » uporabniški račun
uporabniški račun
Anton013 ::
Pozdravljeni!Imam problem pri uporabniškem računu v windowsih xp-jih.Te teme še nisem zasledil,zato vas prosim za pomoč.Imam narejen uporabniški račun,vendar bi ga rad spremenil,pa ga ne morem.Ko grem na račun in odprem ikono uporabniški računi se mi odpre prazno okno,tako da ne morem ničesar spreminjati.Poskusil sem tudi z obnovitvijo sistema,vendar tudi tam se mi odpre prazno okno.Hvala vsem,ki boste odgovorili na to temo.Ob enem pa bi vas še vprašal,če kdo ve kako se premika orodno vrstico,sin mi jo je premaknil na vrh,jast pa bi jo rad spodaj.
ToniT ::
Orodno vrstico prestaviš tako, da jo primeš z levim gumbom na praznem delu (sivem) in jo odneseš dol.
Za spreminjaje uporabniških računov pa moraš biti prijavljen kot administrator....
Za spreminjaje uporabniških računov pa moraš biti prijavljen kot administrator....
klemen22 ::
Ob enem pa bi vas še vprašal,če kdo ve kako se premika orodno vrstico,sin mi jo je premaknil na vrh,jast pa bi jo rad spodaj.
Če jo ne boš mogel premakniti potem je "zaklenjena" za manipulacijo. V tem primeru naredi naslednje:
Settings->TaskBar and StartMenu->odznači polje Lock the Taskbar.
Potem lahko premikaš po mili volji.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel LibreOffice 3.4.0Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 7181 (4612) | Icematxyz |
» | Windows 8 neuradno drugo leto (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 23174 (20196) | darkolord |
» | popup windowOddelek: Programiranje | 1426 (1092) | Sfinx93 |
» | Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 10595 (1702) | buneech |
» | Razširjeno namizje-2 monitorjaOddelek: Strojna oprema | 4886 (4578) | LuiIII |