» »

popup window

popup window

pino ::

A obstaja html ukaz, ki bi okno obdrzalo zmeraj na vrhu "Always on top".
Recimo ko prides na stran kliknes povezavo kjer se ti odpre novo okno. To okno vsebuje eno informacijo, jaz pa bi rad, da to okno ostane odprto tudi ce kliknem v drugo okno. Sedaj se ce kliknem izven tega okna se skrije. Da potem uporabnik sam zapre okno kadar zeli to pa tako ali tako ni problem.
Ce mi zna kdo to pomagat. Menda html nima tega ukaza, bo treba kaj z javo pogruntat. Na netu sem ze iskal pa ne najdem nc podobnega.
Hvala
LP Pino

R0K ::

seveda se da.....
.......za link uporabiš ukaz _blank ki pomeni da se link odpre v novem oknu...
primer :
Slo-Tech

.....hmm a to bi rad da se link odpre v pop-up okno ? ker morš pa še kodo za pop-up vnest.....sam te nimam lih pr seb sam ti jo lohk poiščem.....

pino ::

Ok Rok hvala za trud.
Ja to znam naredit kot si ti dal primer. Samo ko kliknem v drugo okno se prbo zapre. Jaz pa bi rad ko kliknes na povezavo, da tu drugo okno ostane na ekranu , ceprav klikas po drugem oknu.
Recimo se mi odpre okno velikosti 100X100
kjer bi bila ena informacija noter, ampak da to okno ostane na ekranu ala Always on top, pa makar gres s "tastarim," oknom na drug url.
To da ga uporabnik zapre sam je pa tud koda da klikne na zapri okno in se mu zapre. Sam dokler ne klikne da je okno skoz always in top.
Upam, da razumes kaj sem mislil
LP Pino

alesrosina ::

kukr jst kej vem se to ne da. Sicer pa: zakaj sploh rabis to? pop-up okn je ze tako ali tako motec ce se odpre avtomaticno ob obisku strani .... ce bi bi bil pa se "always on top" bi blo pa sploh podn ... tko, da jst tega na tvojem mestu ne bi delu ;)

Mr-KONJ ::

En Javascript obstaja k ga das not pa ti pol zazna kdaj se focus iz tega okna premakne na druzga, se prav zazna kdaj ta html-file z tem javascriptom ni vec aktiven. Sicer ne vem ce ti bo to kej pomagal, lahko pa das not kksne if stavke ki bi z tem ukazom kej bl konkretnga nrdil.
He cut off the heads of a hundred and thirty-one lords.It was a bad time for the empire.

rc-car ::

Se mi zdi da je na www.htmlgoodies.com en tak example, da je always on top, samo nisem 100%.
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

Sfinx93 ::

Čao
Mogoče malo izven topica, ampak mene pa zanima, ali se da odpreti index.html file v oknu brez vse navlake (orodne vrstice itd.) Delam multimedijski Cd in bi ga želela naredit v html-ju, ampak ne želim, da se mi odpre v browserju... Kakšna ideja s kakšnim javascriptom ali kar html kodo?

hvala

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izšla Opera 10 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
11915797 (10387) clix
»

GIMP 2.6

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
446690 (4258) R33D3M33R
»

Velikost okna brskalnika

Oddelek: Izdelava spletišč
101082 (951) y00r3
»

Samo Konqueror prestal varnostni test (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
685796 (5796) MrStein
»

Javascript/PHP vprasanje

Oddelek: Izdelava spletišč
52431 (38) rasta

Več podobnih tem