» »

GTA San Andreas

GTA San Andreas

-Techo- ::

Zanima me kuko se nardi u san andreas svoj radio negre isto k pr vice city:))
One for all, all for one

AndrewSmith ::

Svojo glasbo si skopiraj v mapo od
san andreas....tista v my documents
in pol si v igri kjer menjavas postaje
odpres svojo glasbo.
1)Venice3200/DfiUltraD/2x512UltraX-BH5/X800Xl/LG DVDRW/Seagate320Gb
2)3xTechnics1210MK5/FinalScratch/DJM600/SennheiserHD25/
2xProel15A@250rms/1xB&C 15"@750rms

Joža ::

Tudi mene zanima kako lahko poslušam svojo muziko v igri. Svoje komade sem si skopiral v mapo od san andreasa v my documents sam v igrici nikjer ne najdem teh komadov. Mogoč zato ker so v mp3 formatu? V igrici bi kolk jst vem na radio postaji My playlist moglo delat.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Joža ()

Freezy ::

V nastavitvah za audio moraš vse to skenirati v igro

DeathKiller ::

prtisnes crko R

Hvala lepa!

Zanima me kako se naredi misijo TAXI. Vsedem se v taxi in pritisnem 2. Piše da tukaj ni nobenega in da nadaljujem iskati. Iščem 10 minut pa še ni nobenega potnika. Prosim za pomoč.

Pri meni je blo isto sranje kot ga maš ti samo da je tko blo 2 mesca pol sem pa obupu. Pa sam še to misijo sem rabu za 100%.;(( ;((

xabre ::

Pač prtisneš taprav knof, da ti začne TAXI na strehi svetit, pol se pa bolj počas voziš in gledaš mal okol, kdaj ti kdo pomaha. Pa itak imaš na mini zemljevidu in s puščico označene potencialne stranke.

Ja sej se vozim in tabla na strehi sveti sam na mapi mi nič ne kaže. Nobeden mi ne maha in ne vem kaj bi blo narobe.

Vovk ::

Si že poskusil v kakšnem drugem mestu, naprimer v Los Santosu ali pa na Podeželju?

Jaz sem poskusil v vseh mestih z enakim in različnim taxijem petkrat vstopil in izstopil pa je blo zmeraj isto. To se mi je dogajal na koncu igre 80-90%. Mogoče je problem v kodah ampak nikoli nisem shranil ko sem upisal kodo.

Sem probal že na vseh koncih mesta pa še vedno nč. Možno da je problem v kodah, ker jaz igram s kodami.

Ja najverjetneje je problem v kodah ker ko igram s kodami me TAXI sploh ne spusti. Ko pa sem šel New game pa sem naredil brez problemov.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

Oddelek: Igre
2390460093 (26709) Kayzon
»

GTA 4 PC (strani: 1 2 3 429 30 31 32 )

1590145336 (14543) meho7
»

Grand Theft Auto: San Andreas (PC) (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

1477137951 (34192) Sandi1987
»

Gta san andreas kode

3815734 (4171) Cold1
»

Osebna radio postaja pri GTA: San Andreas

61338 (1230) -andy--

Več podobnih tem