Forum » Igre » Čudno zatikanje pri nfs most wanted
Čudno zatikanje pri nfs most wanted
RaZeR_BmW ::
Oj!
Nekaj me zanima. Wem da je bila ta tema že nekje omenjena ampak je ne najdem več. Zanima me sicer zakaj igra nfs mw vsake 2 sekundi na hitro frizne (ubistvu kolcne) in to se skos ponavlja. Frend ma grafo 9600 xt pa mu ta špil dela normal, kako pa da unim k majo tut kake x800 pa take ne dela normalno. Sm gledu tut na netu filmčke (stran ign) in v enem filmčku pove kot da ima igra en problem z lowdanjem sličic. Sam zakaj pol enim komu se sploh da ta špil igrt če tok čudn dela :s aja a so mogoče prou določeni driverji dadela ta špil normalno?
Hvala za vse odgovore
Nekaj me zanima. Wem da je bila ta tema že nekje omenjena ampak je ne najdem več. Zanima me sicer zakaj igra nfs mw vsake 2 sekundi na hitro frizne (ubistvu kolcne) in to se skos ponavlja. Frend ma grafo 9600 xt pa mu ta špil dela normal, kako pa da unim k majo tut kake x800 pa take ne dela normalno. Sm gledu tut na netu filmčke (stran ign) in v enem filmčku pove kot da ima igra en problem z lowdanjem sličic. Sam zakaj pol enim komu se sploh da ta špil igrt če tok čudn dela :s aja a so mogoče prou določeni driverji dadela ta špil normalno?
Hvala za vse odgovore
- polepsalo: Stepni Volk ()
ttommy ::
Meni je štekala na Athlon 64 2800+,768MB Ram in Radeon X700Pro.Sem jo kar zbrisal.Tudi sam nisem našel problema,pa sem poskusil z najnovejšimi gonilniki.
Gamer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTA 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 19392 (4378) | Nyana |
» | a špila kdo Americas Amry?? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4698 (3460) | Pyr0Beast |
» | TOCA Race Driver 2 ... (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7067 (4610) | gappee |
» | Vietcong problemi..Oddelek: Igre | 1592 (1072) | iElectric |
» | Toca RAce Driver, problemOddelek: Igre | 1882 (1391) | tejo |