Forum » Programska oprema » Internet explorer čuden problem
Internet explorer čuden problem
Mamaplata ::
Pozdravljeni !
Naletel sem na en čuden problem pri Internet explorerju .Ko kliknem na neko povezavo se odpre novo okno (do tu vse lepo ) ampak strani mi nikakor noče odpreti .Tudi v naslovni vrstici ni naslova ,skratka odpre se prazna stran.
To se mi je začelo dogajati potem ko mi je nekdo šari l po sistemu
Prosim, če mi lahko svetujete kaj naj naredim, da mi bo strani spet normalno odpiralo .
Hvala !
Naletel sem na en čuden problem pri Internet explorerju .Ko kliknem na neko povezavo se odpre novo okno (do tu vse lepo ) ampak strani mi nikakor noče odpreti .Tudi v naslovni vrstici ni naslova ,skratka odpre se prazna stran.
To se mi je začelo dogajati potem ko mi je nekdo šari l po sistemu
Prosim, če mi lahko svetujete kaj naj naredim, da mi bo strani spet normalno odpiralo .
Hvala !
Microsoft ::
Windows Defender - Namesti si to stvar in preglej sistem za nesnoago.
avast! - Zastonj antivirusni program (seveda poleg drugih), ki ga lahko uporabis doma (v nekomercialne namene). Isto kot zgoraj, precesaj sistem.
Pozarni zid - Dobi si pozarni zdi, s katerim bos malo omejil pretok nezeljenih stvari. Windows XP SP2 ima ze vgrajen firewall, prav tako ga ima skoraj vsak router.
Pa se za info, bodi malo bolj informativen, kak sistem imas, kaj vse ze imas nalozeno itn. V smislu "Na pomoc, pomagite!!" je bolj tezko reci, kaj rabis.
by Miha
avast! - Zastonj antivirusni program (seveda poleg drugih), ki ga lahko uporabis doma (v nekomercialne namene). Isto kot zgoraj, precesaj sistem.
Pozarni zid - Dobi si pozarni zdi, s katerim bos malo omejil pretok nezeljenih stvari. Windows XP SP2 ima ze vgrajen firewall, prav tako ga ima skoraj vsak router.
Pa se za info, bodi malo bolj informativen, kak sistem imas, kaj vse ze imas nalozeno itn. V smislu "Na pomoc, pomagite!!" je bolj tezko reci, kaj rabis.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
iggy ::
Pozkusi z kakšnim drugim brskalnikom in povej rezultat. Vsekakor ti predlaga firefox, ki ti bo glede varnosti služil zelo dobro!
Hey, you're fat!
Mamaplata ::
Saj sem si ga že instaliral in deluje brez problema vse samo nekako sem se navadil na IE .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 650552 (8089) | Domini tm |
» | uTorrentOddelek: Programska oprema | 3823 (1907) | krenapunca |
» | ali je avast in firewall dovolj ?Oddelek: Omrežja in internet | 2084 (1775) | krneki0001 |
» | MMTASK.EXEOddelek: Omrežja in internet | 1168 (1033) | janez5 |
» | kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9787 (8583) | fitipaldi |