Forum » Izdelava spletišč » OSC shipping type problem?
OSC shipping type problem?
Preseren ::
LP!
Ravnokar smo na našo trgovino poleg dostavne službe dodali tudi možnost osebnega prevzema blaga v trgovini.
Stvar je postala problematična, saj nikjer ne najdem možnosti, da bi mi v naročilu, emailu o naročilu, računu ali kjerkoli ze, pkazalo, kakšno vrsto naročila je kupec izbral.
Kakšna ideja?
P.
Ravnokar smo na našo trgovino poleg dostavne službe dodali tudi možnost osebnega prevzema blaga v trgovini.
Stvar je postala problematična, saj nikjer ne najdem možnosti, da bi mi v naročilu, emailu o naročilu, računu ali kjerkoli ze, pkazalo, kakšno vrsto naročila je kupec izbral.
Kakšna ideja?
P.
gregy ::
hmm .. kolikor jaz vem, je po defaultu samo payment method .. se pravi način plačila zaveden kot variable, ki ga lahko potem navajas na računu oz. v emailu .. tudi mi imamo več načinov dostave pa tega nikjer ne napišemo .. samo način plačila ...
Preseren ::
Hrmm... ja, sej tako nekako stvar stoji...
Kako pa potem veste, kateri način dostave je kupec izbral?
P.
Kako pa potem veste, kateri način dostave je kupec izbral?
P.
gregy ::
smo imeli samo poštnino do sedaj ... nam pa ravnokar ta teden dodajajo nove shipping module ..
.. dobro vprašanje .. hmm
.. dobro vprašanje .. hmm
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna trgovina Oskar Veliki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 75972 (16958) | scipascapa |
» | spletna trgovina problem !Oddelek: Informacijska varnost | 1519 (1128) | System |
» | OSCommerce nastavitve (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Izdelava spletišč | 53099 (20250) | Skarabej |
» | NaročiloOddelek: Izdelava spletišč | 1249 (910) | inbox |
» | Ko nekaj kupiš preko pay pal in zadeve ne dobiš!!!!???Oddelek: Loža | 3056 (2374) | Dragi |