Forum » Omrežja in internet » prekinjanje internetne povezave
prekinjanje internetne povezave
Alyo17 ::
oj
jst bi vas pa neki uprašu če tut komu od vas dela to kar dela men. ne vem iz kakega razloga ampak men usakih rečmo 15, 20min automatsko sklopi internetno povezavo. sm že gledu not po nastavitvah od povezave od adsl-ja (mam od volje), ampak nikjer ne najdem vzroka. mam d mi nkol ne prekine povezave če je slučajno nedejavna in tut ko kaj delam na netu mi jo sklopi. sej net dela use normalno sam rečmo če se lotim igrat kaj prek neta pol me po 15min diskonekta in me zabriše dol kar ni ql...
jst osebno vidm uzrok u tem d sm formatiru komp in sm inštaliru windows xp s servis packom 2. tle vidm probleme zto k rečmo k sklopm kompjutr se mi use ugasne sam kište ne. zto pol morm sam ročno sklopt. in to isto dela tut prjatlju k sm mu namestiw isti OS pa tut njemu se ni to še nkol prej dogajalo. mejbe ga WIN lomi...
hwala za odgovore pa dejte pomagat če ma kdo kako rešitew
jst bi vas pa neki uprašu če tut komu od vas dela to kar dela men. ne vem iz kakega razloga ampak men usakih rečmo 15, 20min automatsko sklopi internetno povezavo. sm že gledu not po nastavitvah od povezave od adsl-ja (mam od volje), ampak nikjer ne najdem vzroka. mam d mi nkol ne prekine povezave če je slučajno nedejavna in tut ko kaj delam na netu mi jo sklopi. sej net dela use normalno sam rečmo če se lotim igrat kaj prek neta pol me po 15min diskonekta in me zabriše dol kar ni ql...
jst osebno vidm uzrok u tem d sm formatiru komp in sm inštaliru windows xp s servis packom 2. tle vidm probleme zto k rečmo k sklopm kompjutr se mi use ugasne sam kište ne. zto pol morm sam ročno sklopt. in to isto dela tut prjatlju k sm mu namestiw isti OS pa tut njemu se ni to še nkol prej dogajalo. mejbe ga WIN lomi...
hwala za odgovore pa dejte pomagat če ma kdo kako rešitew
Alyo17 ::
hmmm ja pa sm... ja najhitrjš sm tko nrdu d sm fukno not cd pa d mi je samo nrdilo povezavo. zki a veš vzrok?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux based router na USBOddelek: Omrežja in internet | 2856 (2027) | Steinkauz |
» | GTR (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 10998 (7254) | frenk |
» | AllAdvantage je nazaj. Bodi plačan za visenje na netu! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 22257 (13877) | d0rK |
» | Pi*** matrna po**** nategovalski telemachOddelek: Omrežja in internet | 2156 (1266) | link_up |
» | IE6 sucking all the timeOddelek: Programska oprema | 1541 (1305) | EvilGod |