» »

Radeon 8500

Radeon 8500

Pendexter ::

Svetujte mi z nasveti, v bližnji prihodnosti si bom omislil novo grafikuljo, saj mi v mlinčku še vedno utripa TNT2, procesor pa sem zamenjal pred kratkim - XP 1500+
Nekako sem se odloćil za ATIjevega paradnega konja. Tukaj nastopite vi, soforumaši in povejte ali se mi splača kupiti Radeon 8500 takoj po prvem padcu cen na našem tržišču in si zraven omislim še tv tuner ALI se mi splača počakati na Radeon 8500 All in Wonder ? Kakšen mesec, dva, mogoče tudi tri lahko še zdržim s TNT2. Hja tu pa je tudi Geforce 3 Ti500 ???
Hvala vsem že v naprej.
Mogoče pa se motim ...

ChiefThunder ::

kup si radeona8500, seveda ob razumni ceni. Cena AIW bo pomoje precej zasoljena, vendar ima kartica mnogo funkcij, seveda če sploh rabiš takšno grafično...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Rabim ultra hitro grafikuljo z izhodom za LCD monitorje (joj kolk mam staro grafično, se vid da sm sparal in cakal) in tv tuner za zajemanje slike.
Kakšne dodatne opcije ima AIW ? Najbrž kup nepotrebnega balasta ...
Mogoče pa se motim ...

Kekec ::

AIW ima TV izhod in TV vhod, kar pomeni da lahko gledas sliko na tv-ju in obratno, prav tako lahko zajemaš video na računalniku ....

Kekec, to mi je jasno, ampak to najbrž ni vse v prid AIW ?
Pravtako me zanima če vzamem navadnega R8500 in tv tuner, lahko gledam rač. sliko na tv (DivX, ...) ali lahko samo tv na monitorju ? Pravtako me zanima ali je AIW identična kartica z dodatki, a so oskubljene performanse ?

ChiefThunder ::

preberi si tukaj o AIW.
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nvidia dohiteva ATI (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
6111429 (9457) matter
»

Nekaj nejasnosti pri nakupu novega računalnika