Forum » Kaj kupiti » Pekač
Pekač
Tomi ::
Zadnjič sem čisto naključno prišel do nekaj denarja ( 20.000 ) in sem se odločil, da bom še nekaj dodal in kupil pekača.
Sedaj pa me zanima, kaj naj kupim, če nisem pretirano zahteven uporabnik ( recimo 8 minut na CD sprejemljivo ).
Sedaj pa me zanima, kaj naj kupim, če nisem pretirano zahteven uporabnik ( recimo 8 minut na CD sprejemljivo ).
metrodusa.blogspot.com
_Mortal_ ::
enga z 24x čeprav nisi zahteven lahko postaneš
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
_Mortal_ ::
Kakšen LiteOn baje so kvalitetni pri Mlacomu jih lahk dobiš al pa kakšnega Plextorja
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
Daishi ::
Teac je dalec boljsi od Liteon-a !
Plextor je definitivno tudi drazji !
Plextor je definitivno tudi drazji !
Uros - Essedi Gorica
ICQ No.: 56362066
Pepo ::
LG 8160B pri Comtroonu definitivno rula. Je pa dobrih 30 jurjev, po testu na ZD netu pa je enak se enkrat drazjemu Plextorju (18x 10x 40x). Z Burnproof, seveda.
Tehnika ljudstvu!
Maximus ::
Plextor je vredu pa še ni tok drg. Sicr pa še nekje staknt 30.000 SIT ni mal in lahko.
PLEXTOR PX24/10/40 IDE RET 48.195,00 SIT v Mlacomu.
CD RW PLEXTOR 24/10/40A EIDE 53.550,00 SIT v megahitu.
Želim ti ugodno pečenje tortic (ploščkov)!!
LP!
PLEXTOR PX24/10/40 IDE RET 48.195,00 SIT v Mlacomu.
CD RW PLEXTOR 24/10/40A EIDE 53.550,00 SIT v megahitu.
Želim ti ugodno pečenje tortic (ploščkov)!!
LP!
Tomi ::
Tale LG mi deluje kar v redu..
Ima kdo pametnejši predlog in predvsem povejte, s čim ste zadovoljni ( iz izkušenj )..
Ima kdo pametnejši predlog in predvsem povejte, s čim ste zadovoljni ( iz izkušenj )..
metrodusa.blogspot.com
jRk0 ::
Za nekatere ljudi 50k sit za cdrw mogoce res ni drago, a pomoje za vecino je!!tak da, predlagat 24x plextora po moje ni najboljsa stvar. Jaz sem pa najbolj zadovoljen s Teac CD-W54 E 4x4x32;)
You fuck up once, you loose two teeth.
Elemen_T ::
Tomi in še prav si se odločil!
Teac je za svojo ceno, bi rekli, bomba
Jest imam Teac 16x dal sem malo čez 30k pa mi dela tip top. Pokvaril mi ni še niti enega cedeja. CD pa na 16x napeče v slabih 5 minutah...Samo če realiziramo ponavadi pečeš na 4 ali 8x, ker veliko cd playerjev ne bere 8x+...tudi prej bere 1x če imaš CD v pizdi.
Če me razumeš
Teac je za svojo ceno, bi rekli, bomba
Jest imam Teac 16x dal sem malo čez 30k pa mi dela tip top. Pokvaril mi ni še niti enega cedeja. CD pa na 16x napeče v slabih 5 minutah...Samo če realiziramo ponavadi pečeš na 4 ali 8x, ker veliko cd playerjev ne bere 8x+...tudi prej bere 1x če imaš CD v pizdi.
Če me razumeš
TESKAn ::
TEAC 16x je vredu. Moti edinole predolg čas prepoznavanja CD - ja, kar se pa da preživet. Speče pa pri najvišji hitrosti v nekako 5 minutah.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
HEKO ::
Kaj ma Teac BurnProof?
Tomi --> kje ga oš kupo?
Tomi --> kje ga oš kupo?
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]
E se ne splaca uzet 24x Teac ka je razlika v ceni lih ene 3 jurcke ???
Uros - Essedi Gorica
Pr nas ni vec 16x sam razlika v ceni je ble ( medtem, ko sta se oba prodajala cca. 3 jurje )
Uros - Essedi Gorica
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PečicaOddelek: Kaj kupiti | 1984 (1357) | humanoid |
» | kateri cdrw zapisovalnik od teh???Oddelek: Kaj kupiti | 2103 (1541) | Quickbeam |
» | Kateri 24x Snemalnik ?Oddelek: Kaj kupiti | 1586 (1267) | lukslo |
» | Kateri CD-RW mi priporocate in zakaj?Oddelek: Strojna oprema | 1167 (891) | tedybear |
» | Kater CD-RW mi priporočate do cca 30kSIT?Oddelek: Kaj kupiti | 1917 (1452) | Boky |