Forum » Hlajenje in modifikacije » CD-rom predelat v CD predvajalnik
CD-rom predelat v CD predvajalnik
kalcek16 ::
Imam en cd-rom, ki ima tipko play, sedaj pa me zanima kako bi lahko ta cd-rom priklopil na 12v adapter (al na koliko v mora bit priklopljen), da bi lahko poslušal muzko (cd-je) preko slušalk ali pa če se da da bi zadaj kje priklopil zvočnike? A seb to da, rabim nasvete.
- spremenil: kalcek16 ()
kalcek16 ::
ja mam, sj to ni problem, problem je k nevem kako ga naj priklopm na štrom, ker ga nočem met na napajalniku.
5er--> ::
francka45 ::
napaja se iz obeh
vsaj pri meni je bilo tako-sem že sprobaval narest cd player in je lepo delovalo =) a kaj ko sem moral s sabo nosit napajalnik od pcja (se mi ni dalo delat napajalnika)
nisem pa glih štromar, ampak mislim da bi se dalo napajanje z enim 12V napajalnikom narest, samo linijo še ločiš vmes na 5V pa imaš oboje? če se motim naj me kdo ki kaj več ve popravi
vsaj pri meni je bilo tako-sem že sprobaval narest cd player in je lepo delovalo =) a kaj ko sem moral s sabo nosit napajalnik od pcja (se mi ni dalo delat napajalnika)
nisem pa glih štromar, ampak mislim da bi se dalo napajanje z enim 12V napajalnikom narest, samo linijo še ločiš vmes na 5V pa imaš oboje? če se motim naj me kdo ki kaj več ve popravi
blazzzzz ::
uporabiš 7805 na vhod priklopiš 12v al pa več če hoč pa ti na izhodu vn pride 5V!
rabiš pa 2 kondenzatorja (elektrolitska) pa stabilizator 7805!
rabiš pa 2 kondenzatorja (elektrolitska) pa stabilizator 7805!
vedno se najde kdo, ki se ti posmehuje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adapter USB - SATA / IDE (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5551 (4825) | T-Mac |
» | Nedelujoc ATtiny26?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2134 (1876) | atasmrk |
» | cdrom kot cd predvajlnikOddelek: Zvok in slika | 2405 (2233) | gregich |
» | Vezava potenciometra za ventOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3416 (2848) | DimmniBurek |
» | Homemade fan controler (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 11552 (9616) | SodVina |