Forum » Operacijski sistemi » progman.exe...???
progman.exe...???
djv ::
Danes sem si ponovno namestil WInXP, ker sem prej imel nekaj težav z njimi.
Najprej formatiram c: kjer so bili WinXP, potem pa mi pri inštalaciji javi, da fajla progman.exe ni bilo mogoče prekopirati. Saj winsi delajo ok, samo mene vseeno zanima, zakaj je ta fajl oz. ali je pomemben!?
Najprej formatiram c: kjer so bili WinXP, potem pa mi pri inštalaciji javi, da fajla progman.exe ni bilo mogoče prekopirati. Saj winsi delajo ok, samo mene vseeno zanima, zakaj je ta fajl oz. ali je pomemben!?
- spremenilo: djv ()
Matek ::
To je program manager, ki je bil v Windowsih 3.11 tako kot je danes Start meni, tak da ga ne boš rabu
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
jamiroq ::
Windows XP majo cel kup starih (& neuporabnih) programov... recimo vse media playerje (tudi tistega iz win3.11), pa edlin.exe (text editor iz dosa 3)... verjetno bi se še kakšen našel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere OS ste poizkusili (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8363 (5900) | opeter |
» | Advanced user anketa [REZULTATI OBJAVLJENI] (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 15564 (10646) | Eru |
» | Kateri operacijski sistem ste že imeliOddelek: Operacijski sistemi | 2644 (1927) | nicjasno |
» | Odgovor na novico o Windowsih od Alien-W-jaOddelek: Slo-Tech | 2069 (1585) | Mercier |
» | WinXP upočasnijo sistemOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2423 (2423) | slycer |