Forum » Zvok in slika » Genius SW-5.1 Home Theater Wood
Genius SW-5.1 Home Theater Wood
kalcek16 ::
Imam te zvočnike, pa jih nism nikoli pretirano naglas poslušal, sedaj pa sem ugotovil da mi je woofer nehal delati, pa sem zamenjal gonilnike z novejšimi pa nič bolš, potem sem pa zadaj prepogibal oranžni kabelček pa je delal, sedaj pa tudi če oranžni kabelček prepogibam ne dela, zvočniki so dokaj novi, za kabel pa ne verjamem da je kaj natrgan saj ga nisem nikjer preščipnil ker je bil skos na mir. Aja prepogibal sem ga pa čisto narahlo z enim prstom, tako da ga jaz nism mogel pretrgati. Ali ima kdo podoben problem?
- zaklenil: podtalje ()
Backup22 ::
Jaz jih imam že slaba 3 leta, pa delajo perfektno! Če še imaš garancijo jih idi zamenjat...
//
kalcek16 ::
Sem že rešu problem, un oranžen jack sem lepo počasi odpru in vidu da je vijolični kabel razcufan čisto na koncu, tak mjer je cin gor. Potem sem vse lepo odcinu in na novo prilotal, sedaj dela kot mora. Zanimivo se mi zdi kako da je bil razcufan, to je bila gotovo tovarniška napaka, ker jaz ga sploh nebi mogu razcufat čisto na koncu kjer je cin.
ethelred ::
Mam te zvočnike pa se na splošno kar zadovoljen (sploh glede na razmerje price/performance). Sta mi pa malo po preteku garancije nehala delati sprednji in zadnji par zvočnikov. K sreči mam elektronika v žlahti pa smo zamenjali nekaj tranzistorjev, pa termično varovalko v transformatorju (vse skupaj je prišlo 700 SIT ) in dela normalno dalje.
"Opinions are like assholes... everyone's got one
and they all stink" (Brandi Kangiser)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Logitech Z-5500 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 49808 (18302) | Matej_K |
» | Stuklanje kabla (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 12633 (10915) | SaXsIm |
» | Zvočniki in slušalke istočasno?Oddelek: Zvok in slika | 5025 (4618) | eric_cartman |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16622 (10561) | FlamE#7 |
⊘ | Zvočniki Genius SW-5.1 Home Theater WoodOddelek: Zvok in slika | 4367 (3693) | CaqKa |