Forum » Zvok in slika » Koliko je najdaljša povezava iz izhoda Video do TV-ja?
Koliko je najdaljša povezava iz izhoda Video do TV-ja?
Lincolin ::
Sedaj sem se odločil da naredim en nov "simple" projekt. Namreč postajo, ki prikazuje podatke o vremenu imam pri strežniku, ki je iz sobe oddaljen cirka 15m.
Ker je tako dolga razdl predaleč, da bi mi sploh še povezava med postajo ter strežnikom še delovala.
Namreč ker bi rad imel postajo v sobi nikakor ne morem rešiti tega problema.
Namreč sem si izmislil,d a bi v strežnik vstavil grafično kartico s TV-OUTa in s pomočjo določenega proghrama simoliral postajo kar na TV-ju.
Do tukaj pride vse OK, samo ko začnemo govoriti o razdalji med TV-outam ter televizijo se začne zatikat.
Namreč trenutno me zanima samo koliko je najdaljša razdalja da video izhod iz grafične kartice ter TV-jam sploh še deluje?
Mislim pa povezati s kablovjem.
Hvala za odgovore ter lep pozdrav, Grega.
Ker je tako dolga razdl predaleč, da bi mi sploh še povezava med postajo ter strežnikom še delovala.
Namreč ker bi rad imel postajo v sobi nikakor ne morem rešiti tega problema.
Namreč sem si izmislil,d a bi v strežnik vstavil grafično kartico s TV-OUTa in s pomočjo določenega proghrama simoliral postajo kar na TV-ju.
Do tukaj pride vse OK, samo ko začnemo govoriti o razdalji med TV-outam ter televizijo se začne zatikat.
Namreč trenutno me zanima samo koliko je najdaljša razdalja da video izhod iz grafične kartice ter TV-jam sploh še deluje?
Mislim pa povezati s kablovjem.
Hvala za odgovore ter lep pozdrav, Grega.
Primoz78 ::
Jaz sem mel na 11m pa ni blo problema...koaksialca kot je reku 5er...
Lp Primoz
Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
Randomm2 ::
Ni problema samo kupi si dober kabel. Js sm si nabavu 15m Vivanco za 10k za isti namen in je slika 1A! Glej da bojo pozlačeni kontakti.
Mess with the best die like the rest.
ethelred ::
Z malo boljšim koaksialnim kablom gre 50 metrov preizkušeno brez problema.
"Opinions are like assholes... everyone's got one
and they all stink" (Brandi Kangiser)
butkomutko ::
zakaj pa z kablom a ni bolse brezzicno sam uporabljam rimaxov transmitter za prenos zvoka in videa med pc in tv slika je dobra tud na razdalji 20m v stanovanju brez ovir pa je bilo izmerjeno kar 50m pa je bila slika in zvok cisto v redu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | flat utp kabel 6a ali vsaj 5eOddelek: Pomoč in nasveti | 5053 (3566) | helo |
» | Povezava s HDMI kablomOddelek: Zvok in slika | 8343 (7719) | ST-777 |
» | Kateri kabel (povezava računalnika in plazme) ?Oddelek: Kaj kupiti | 4056 (3240) | Okapi |
» | LCD TV - 15m od vira signala. Kabli? Ojacevalec?Oddelek: Zvok in slika | 5189 (4868) | J.McLane |
» | Dolžina kablovja med TV in grafičnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1529 (1186) | gumby |