» »

Potrebujem skripto za prikaz produktov

Potrebujem skripto za prikaz produktov

Penny ::

Pozdravljeni!

Na spletni strani pod jeziček "Produkti", bi rad prikazoval neke produkte, ki bi se dodajali prek administracije. Produkti naj bi bili ločeni po kategorijah, najprej prikazani kot slika s kratkim opisom, s klikom nanje pa bi se pomaknil v podrobnosti posameznega produkta. Dodajanje teh produktov in opis le teh, naj bi se dodajalo prek admin okolja, na koker tok preprost način.

Po tem bi rabil še za na prvo stran skripto, katera bi omogočala, da admin v polje široko 160 px vnese sliko poljubnega produkta in doda link kateri bi kazal na podrobnosti željenega produkta. Stvar bi služila kot nek oglas na prvi strani za nek vroči izdelek.

Zdaj me še pa zanima, če kdo ve ali je moč dobite zgoraj omenjeni skripti, ki bi imele skupno administrativno okolje. Da bi se admin logiral 1x in upravljal z obema skriptama v enem okolju.
Recimo podobno kot je ComDev, ki se mi zelo dopade, novice komponento sem krasno uporabo, za tiste produkte pa oglas pa žal ni ustrezne komponente.
Drugače je ta ComDev super zadeva, še mogoče kdo ve za kakšno podobno zadevo, kjer je skupek komponent povezan v eno admin okolje (lahko je plačljivo) ?
Tenks!! LP
  • spremenil: Penny ()

pivmik ::

To je bolj specifična stvar - pač narejena po meri, pa še stvari mora biti integrirana v trenutno spletno stra, ane. Za to boš moral kar enega php skript-mojstra angažirat. Ni dosti dela in ne bo drago. Po moje je predrago iskati zastonj rešitev.
LP, Gregor GRE^

Penny ::

Če res nebi blo kake zastonj rešitve, mi druga res ne preostane, kot da se zmenimo z nekom k to oblada in seveda za kak tolar za storitev.
Če je kdo tuki tak, ko se mu ljubi priskočit na pomoč in nebi bil predrag, mi naj pošlje osebno sporočilo.
Če še pa kdo vse za kako free rešitev bi pa tudi lepo proso.
LP
Tenks!! LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kolcajoči Microsoftov Azure

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
328796 (6245) xmetallic
»

Wordpress custom plugin

Oddelek: Izdelava spletišč
16989 (834) Gandalfar
»

Spletna trgovina z enim izdelkom

4615106 (12763) Vice
»

OSCommerce nastavitve (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

62453102 (20253) Skarabej

Več podobnih tem