Forum » Zvok in slika » xvid + meni?
xvid + meni?
bigbug ::
Rad bi spravil cimvec miniDV posnetkov na en DVD zato sem se odlocil,da vse dele stisnem v Xvid.Zanima me ali se da kako narediti meni?Navodila?Npr tako kot pri DVD, da bi lahko kliknil in bi se posnetek zacel predvajati oz je pri xvid mozno ustvariti le mape z posnetki.Vse skupaj imam namen zapeci na DVD.
laguna ::
Ustvarjanje menijev omogoča novi kodex divx6, ki je že v obtoku, vendar pa je problem, da sedanji dvd/divx predvajalniki ne vejo brat teh menijev, kodirane filme v tem kodeku pa znajo. Torej možno bo, da bo s spremembo FW na dvd/divx predvajalnikih mogoče tudi brati ijn gledati divx kot DVD, torej z meniji, več podnapisi, več zvoki, .... torej odgovor je divx6.
LP
LP
lagunaaaa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Divx predvajalnik ... HD ?Oddelek: Kaj kupiti | 3147 (2078) | Klemenn |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24887 (9501) | bizi72 |
⊘ | Kateri DVD/Divx predvajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2268 (2008) | Stepni Volk |
» | Izšel je DivX 6Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 5979 (4013) | Metabond |
» | Najbolj lossless video in audio kompresijaOddelek: Zvok in slika | 1366 (1125) | CaqKa |