Forum » Hlajenje in modifikacije » Matična-speedfan ne zazna novega ventoja!?
Matična-speedfan ne zazna novega ventoja!?
gajfy ::
Danes sem dobil po pošti
https://www.cool-pc.org/cgi-bin/b2cshop...
....In sem ga priklopil na mesto kjer je bil prej priklopljen stari ventilator!
Pri njem mi je normalno kazalo obrate!!!
Ko pa sem priklopo novega pa mi speedfan noče zapisat oz. zaznat št.vrtljajev!????? Sad
Pa sem probo na dveh priklopih(na obeh so priklopljeni ventoji eden z 3900in eden z 2500obrati) na matični in pa direktno prelo molexa in pa rumenega vodnika na priplop na matično!!!!
Pa nič, kaj je kaka finta ki je ne poznam!???
https://www.cool-pc.org/cgi-bin/b2cshop...
....In sem ga priklopil na mesto kjer je bil prej priklopljen stari ventilator!
Pri njem mi je normalno kazalo obrate!!!
Ko pa sem priklopo novega pa mi speedfan noče zapisat oz. zaznat št.vrtljajev!????? Sad
Pa sem probo na dveh priklopih(na obeh so priklopljeni ventoji eden z 3900in eden z 2500obrati) na matični in pa direktno prelo molexa in pa rumenega vodnika na priplop na matično!!!!
Pa nič, kaj je kaka finta ki je ne poznam!???
LP gajfy
5er--> ::
Ali ventilator ne pošilja signala o svoji hitrosti, ali pa se vrti prepočasi (800 vrt./min), da bi ga matična upoštevala.
A bi se to dalo porihtat z novim biosom!?
-mislim da bi verjetno novi bios zaznaval take male vrtljaje-ali ma to sploh veze z biosom?????
Pa kak bi sploh naložo nove biose-da nebi rabo formatirat compota-mislim nimam pojma kak se to sploh dela
-mislim da bi verjetno novi bios zaznaval take male vrtljaje-ali ma to sploh veze z biosom?????
Pa kak bi sploh naložo nove biose-da nebi rabo formatirat compota-mislim nimam pojma kak se to sploh dela
LP gajfy
5er--> ::
Če nimaš pojma kako se to dela, rajši pusti pri miru.
Drugače pa rabiš:
-točen model matične (po možnosti tudi revision) ->pogledaš s kakšnim everestom, oz. kar na matični
-potem greš na proizvajalčevo stran in si downloadaš primeren bios
-prebereš in slediš priloženim navodilom.
Drugače pa rabiš:
-točen model matične (po možnosti tudi revision) ->pogledaš s kakšnim everestom, oz. kar na matični
-potem greš na proizvajalčevo stran in si downloadaš primeren bios
-prebereš in slediš priloženim navodilom.
Zdaj sem pa se prestrašo!!!
Mislim da res nisem dovolj vešč tega....
Bom mogo vse skup pustit tak kak je
Al pa najt nekoga da mi to naredi
Al je sploh kaka druga alternativa???
Mislim da res nisem dovolj vešč tega....
Bom mogo vse skup pustit tak kak je
Al pa najt nekoga da mi to naredi
Al je sploh kaka druga alternativa???
LP gajfy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zamrznitev iger pri Radeonih HD4850 / 4870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Strojna oprema | 28905 (12785) | erzy |
» | Nujno pomoč za grafo, ne vem če upam narediti sam!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1358 (1085) | `ripper` |
» | DFI NF 4 & Twinmos Speed Premium novosti (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Navijanje | 44031 (19708) | sirotka |
» | Regulacija CPU ventilatorja? Visoka temp. cpu-jaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2566 (2444) | umax |
» | AMD 3000 Box- 6000 RPM?!?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1599 (1280) | BogyX |