» »

Kenwood KVT-627DVD

Kenwood KVT-627DVD

zlobko ::

Zanimam se za nakup avtoradia z dvd Kenwood KVT-627DVD. Povejte vaše izkušnje, dobre in slabe lastnosti teh avtoradiev.

Brainstorm ::

Tega Kenwooda ne poznam, sam pa mam tegale sonyja R1 in je kr hud, samo rabi ene pol minute da začnejo igrat mp3-ji na dvd-ju, ne vem a jih v buffer nalaga al ka, uglavnem dajo se pa previjat naprej in nazaj medtem ko pri Jvc-ju pa ne boš mogu previjat mp3-jev vsaj na dvd-ju ne, mp3-jev na cd-ju pa nisem probu, vendar začnejo pa igrati že po ene 7 sekundah.
Pa še to vsi ti radiji podpirajo samo 1000 mp3-jev vse kar je več ne bojo igrali, naprimer če jih posnameš na DL Dvd, in omejitev je 256 direktorijev.
Sonyjev r1 ne predvaja posnetega DL+r pač pa samo DL-r, medtem ko od originalov vse.

Kok pa naj bi bla cena za ta model, na bolhi sem vidu enga za 280.000 pa to je ja hudo pretirano.

Zgodovina sprememb…

zlobko ::

Rad bi tak avtoradio, da bi mi odlično igrali mp3-ji. Na njem bi rad pogledal tudi kakšen film. Opažam da jih nekateri imajo za videospote. Mene bolj zanima kvaliteta. Kenwood ima tudi touchscreen zaslon, kar mi je kul. Zdaj sem imel avtoradio Pioneer DEH-9600, odličen radio. Tudi pri novem bi rad imel podobne funkcije. Pomembno se mi zdi da ima radio rds, pregleden ekran z naslovi pesmi in da je viden celoten naslov pesmi. Tudi mora imeti lahko preklapljanje med mapami na cd-ju. Videl sem že radio ki ga lahko upravljaš samo z daljincem, to je pa med vožnjo težko. Skratka, mora biti lep, praktičen, ter ne preveč drag. Lepo bi bilo imeti tudi tv tuner, predvsem pa navigacijo, vendar se mi pa slednja zdi mnogo predraga. Kaj priporočate?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Zvok in slika
61177023 (32721) M.B.
»

kateri MP3 player?

Oddelek: Kaj kupiti
293990 (2834) koyotee
»

DVD Avtoradio z zvočniki

Oddelek: Na cesti
82624 (2498) Klemenn
»

Kateri avtoradio?