Forum » Strojna oprema » tezava z mp3 predvajalnikom
tezava z mp3 predvajalnikom
1337ware ::
seos!
Imam philips gogear sa178 mp3 predvajalnik. Ko sem na racunalnik na novo nalagal winse(formatiru sm disk), je bil ustekan u komp in zdei mi je neki spremenil datotecni sistem na mp3-ju. Le ta se prizge in napise "memory format error", poskuso sm ga formatirat v winsih, ampak ne gre. Ce ma kdo kaksno idejo, kak bi to lohk nazaj usposobil, k men jih je zmanjkal
lp
Imam philips gogear sa178 mp3 predvajalnik. Ko sem na racunalnik na novo nalagal winse(formatiru sm disk), je bil ustekan u komp in zdei mi je neki spremenil datotecni sistem na mp3-ju. Le ta se prizge in napise "memory format error", poskuso sm ga formatirat v winsih, ampak ne gre. Ce ma kdo kaksno idejo, kak bi to lohk nazaj usposobil, k men jih je zmanjkal
lp
Mess With The Best Die Like The Rest
chili00 ::
ce mene prasas bi takoj po tem ko si ugotovu da formatirat ne bos mogu lahko pomislu na kaksn upgrade...ker vem da se ti mudi sm ti upgrade za tvoj player najdu js ...upam da bo pomagal...mas navodila in file kokr js vem...
msg me on prive ce dela
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi...
msg me on prive ce dela
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi...
Live fast Die young
1337ware ::
ei hvala ti za uni post, sam sem ze sam odkril tezavo!!
sm komp nazaj z cd-ja bootu, pol pa v windows setupu tm formatiru moj mp3 predvajalnik, pol pa se enkrat v winsih
in js sm srecn mp3 lepo dela po starem
tnx
sm komp nazaj z cd-ja bootu, pol pa v windows setupu tm formatiru moj mp3 predvajalnik, pol pa se enkrat v winsih
in js sm srecn mp3 lepo dela po starem
tnx
Mess With The Best Die Like The Rest
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mp3 predvajalnik z najboljsim zvokom.Oddelek: Pomoč in nasveti | 3182 (2658) | awy |
» | [MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Zvok in slika | 77016 (32714) | M.B. |
» | MP3 predvajalnik do 25.000 SITOddelek: Zvok in slika | 1442 (1363) | CypherBit |
» | Mp3 Predvajalnik [15-20 GB] - USB HostOddelek: Kaj kupiti | 1526 (1412) | __luka__ |
» | MP3 Player (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5998 (4892) | Boky |