Forum » Strojna oprema » USB zunanji disk na router
USB zunanji disk na router
IČA ::
Zanima me, če je že kdo uspel priklopiti zunanji USB disk na USB port za printer na routerju.
Imam MSI-jev router z USB print serverjem.
Kako bi lahko to izvedel, če je seveda sploh možno. Bilo bi fino za datoteke v skupni rabi in ne potrebuješ imeti prižganih vseh mašin.
Hvala za odgovore,
LP
IČA
Imam MSI-jev router z USB print serverjem.
Kako bi lahko to izvedel, če je seveda sploh možno. Bilo bi fino za datoteke v skupni rabi in ne potrebuješ imeti prižganih vseh mašin.
Hvala za odgovore,
LP
IČA
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Tomay ::
Kolikor vem to ne gre. Sem pa bil na predstavitvi level one izdelkov in tam so imeli nekaj temu podobnega. Samo to je že NAS. Če hočeš nekaj bolj na easy priporočam linux+samba+ftp na eno staro mašino.
Voodoo 4Ever
IČA ::
Obstajajo že točno takšne zadeve o katerih jaz govorim ( klik). Mene zanima bolj, če bi lahko USB port za printer kako usposobil za externi disk.
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Inštalacija printerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2514 (2327) | racunalnik3 |
» | printer router brezžična povezava?!?Oddelek: Strojna oprema | 2350 (2320) | ricola78 |
» | Katero matično ploščoOddelek: Kaj kupiti | 2069 (1819) | dunlop1 |
» | priklop naprav na USB in zamrzovanje pc-ja...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1528 (1296) | Duhec |
» | Katerega od teh 4 routerjev naj vzamem?Oddelek: Kaj kupiti | 3356 (2333) | malinavc |