» »

MP3 predvajalnik do 25.000 SIT

MP3 predvajalnik do 25.000 SIT

CypherBit ::

Iščem MP3 predvajalnik do približno 25.000 SIT. Trenutno gledam Philips SA178 512MB in iPod Shuffle 512MB. Zanj se odločam, ker nisem imel preveč sreče z iskanjem: brezžičnega MP3 predvajalnika (jih ni veliko če pa že je predrago).

MP3 predvajalnik mora omogočati prenos MP3jev brez karšnekoli namestitve programske opreme, tako da lahko samo drag & droppam MP3je nanj. Vem da Philips to omogoča, glede Shuffle-a in ostalih pa nisem prepričan. Mora biti čim manjši.
Uporabljal ga bom v kombinaciji z mobilnimi zvočniki, kakor so: mm28 Portable Speakers, TravelSound 200 (in druge serije),...
Suffle sem dal na moj seznam, ker kakor vem je zanj na voljo ogromno dodatkov (zvočnikov,...) in zaradi kvalitete zvoka (tako slišim).

Prosil bi za predloge tako za MP3 predvajalnik, kot za portable zvočnike. Skupna cena naj bo največ 45.000 SIT.

Hvala vnaprej.

CypherBit ::

Kakršenkoli predlog?

5er--> ::

iPod shuffle se sistemu predstavi kot removable device. Nanj lahko nalagaš glasbo in datoteke (drag & drop), vendar teh pesmi ne boš mogel poslušat na playerju. Za to pa rabiš iTunes (oz. kakšno alternativo, ki si jo shraniš na player in jo imaš tako vedno pri roki).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: 5er--> ()

CypherBit ::

5er--> hvala za odgovor.
Želim neko zastonj, prenosno alternativo iTunes, ki bi jo imel na Shuffle-u in jo bi lahko nosil s seboj, nekaj kar ne potrebuje namestitve. Ne potrebujem vseh funkcij iTunes-a ampak samo prenos MP3jev, katere se potem lahko tudi igra na Shuffle-u.
Sem na hitro pogledal in našel naslednje: ml_ipod kar bi mogoče delovalo brez namestitve. Našel sem tudi Songbird in EphPod vendar dvomim, da bi delovala brez namestitve na vsakem računalniku s katerega želim prenašati MP3je. Kdo uporablja kaj podobnega?

Trenutno se nagibam k Shuffle-u, kakšna priporočila za mobilne zvočnike na baterijo, našel sem jih cel kup, vendar se večine teh skoraj sigurno ne dobi pri nas.

5er--> ::

YamiPod preverjeno dela brez namestitve.

IceIceBaby ::

A si gledal že nove cene za Shuffla ? Pred nekaj dnevi so pri Applu dali ven 1GB iPod nano, cene Shufflov so šle pa dol.

Po novem je cena za 512mb shuffla 80 eurov v avstriji, torej bo pri nas manj kot 20k sit. 1GB shuffle po novem stane 110 eurov.

CypherBit ::

5er--> YamiPod, odlično!

kst, ja sem gledal tudi nov iPod nano in premišljujem tudi o njemu in to vedno bolj. Če so odločim zanj ostanejo samo še kompatibilni zvočniki.

EDIT: seveda če ne bo nano predrag. Ostane pa še vedno 1GB Shuffle.

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Govorice o novih iPodih

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
74094 (133) Machete
»

Mp3 player - kaj je trenutno top?

Oddelek: Kaj kupiti
424210 (3094) joc12
»

100 milijonov prodanih iPod-ov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
707796 (5835) frikec()
»

Test iPoda Shuffle druge generacije

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
183583 (2872) MitjaP
»

Novosti iz Appla

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
235258 (4396) Sba

Več podobnih tem