Forum » Izdelava spletišč » Kako v FRONT PAGE vstaviti sliko kot knjigo
Kako v FRONT PAGE vstaviti sliko kot knjigo
levjos ::
Imam en problem in sicer: na prvo stran (index) bi rad dal ozadje kot knjiga, s tem da bi na vseh naslednjih straneh ostala le tekst bi se spreminjal, na tak način, kot bi listal knjigo. Na netu ne najdem nobene take slike da bi jo uporabil kot ozadje in potem samo pisal na vsako stran kot tekst.Izgledalo bi ko stran odpreš si prebereš tekst v knjigi in nato klikneš -NASLEDNJA STRAN- in bi knjiga ostala, le tekst bi se spremenil.
A mi lahko kdo namigne kako to izvest.
A mi lahko kdo namigne kako to izvest.
levjos
Tody ::
Hja pač narediš nek okvir ki je podoben knjigi če ne najdeš na netu boš pač moral sam photoshopat ali pa fireworkat ali pa kaj podobnega. Odpri si eno knjigo in jo natančno opazuj in potem zadevo nariši oziroma daj narisati, potem pa ustvariš pač filete....
Hair ::
Ali pa pofotkaj eno knjigo in ji potem izbriši besedilo.
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.
levjos ::
Ja vsem najlepša hvala sem dobil eno knjigo na netu le malo sem jo popravil in bo lepo pasala v moj projekt.
Najlepša hvala vsem za odgovore.
Najlepša hvala vsem za odgovore.
levjos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pismenost Slovencev je zelo slaba (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 21812 (12615) | nevone |
» | Tudi v Sloveniji se obeta enotna cena knjig (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 21108 (16316) | HeMan |
» | Google se je poravnal z založniki glede Google Books (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 27927 (25713) | Okapi |
» | Nova anketa: (e)knjige? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostalo | 20699 (16758) | PNG |
» | Nova anketa: Koliko knjig ste v prejšnjem letu prebraliOddelek: Novice / Ankete | 4519 (3761) | tecumseh |