Forum » Loža » Račun v tujini
Račun v tujini
acheron ::
Pozdravljeni, zanima me če pozna kdo kero banko iz tujine ki bi ponujala račune nerezidentom do 18. leta. Sem že neki iskal na googlu vendar neuspešno. Najraje banka iz ZDA, račun bi pa bil za withdrawe z paypala in ostalih procesorjev za kreditne karice.
lp,
Grega
lp,
Grega
madmitch ::
Po novem NOBENA banka ne sme odpreti računa na daljavo. Če ti to omogočajo, teci stran, kolikor moreš.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
gkovac ::
Mislim, da Švicarske banke to omogočajo, ampak ko boš videl kakšne so vstopne provizije se boš nehal zanimati. Da odpreš račun v neki švicarski banki te bo prišlo od 600 pa vse do 1000 evrov.
Ko sem videl cene sem se nehal zanimat, ti pa ponujajo vse online edino za kakšne podpise pogodb ne vem kako bi izvedli.
Ko sem videl cene sem se nehal zanimat, ti pa ponujajo vse online edino za kakšne podpise pogodb ne vem kako bi izvedli.
lp,
madmitch ::
Silc, ni res. Po celi evropi, v Švici pa še toliko bolj, moraš svojo rit namalati v banki, se izkazati s potnim listom in predlošiti dokument o nekaznovanju. Ker pa je acheron očitno mladoleten, ga mora za roko pripeljati mama (ali ata), za katera velja enako.
Pri zneskih za odprtje računa (to ni provizija) pa si celo malo nizko. Credit Swiss, First Boston trenutno vodi pri trading accountih s 15.000 SFR, drugače se pa začne pri 1000 za nerezidente.
Najbolj liberalne banke so trenutno španske. Torej, dopust tam in ob enem še malo biznisa ;-)
Pri zneskih za odprtje računa (to ni provizija) pa si celo malo nizko. Credit Swiss, First Boston trenutno vodi pri trading accountih s 15.000 SFR, drugače se pa začne pri 1000 za nerezidente.
Najbolj liberalne banke so trenutno španske. Torej, dopust tam in ob enem še malo biznisa ;-)
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Zgodovina sprememb…
- spremenil: madmitch ()
Antares22 ::
Kaj pa internetno bančništvo v "offshore" državah ?
To pa gre skozi
To pa gre skozi
Everything he touches turns to gold....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hekerski napadi na medbančno omrežje SWIFT se nadaljujejoOddelek: Novice / Varnost | 5931 (1038) | konspirator |
» | Odprtje bančnega računa v tujini (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 140934 (86434) | BlaY0 |
» | Slovenske vs. Avstrijske banke (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15888 (13536) | cegu |
» | WikiLeaks dobil podatke švicarske banke (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / NWO | 47553 (42337) | poweroff |
» | Švicarske banke?Oddelek: Loža | 13727 (12434) | fosil |