Forum » Zvok in slika » Kateri DVX ploščosuk
Kateri DVX ploščosuk

Oldi ::
Če bi hotel človek zares prečekirati trg ploščosukov, mu to vzame po moje ene par večerov, pa le izve, da nič ne ve.
Temo z istim naslovom ste mi zaklenili, tako da res ne vem, a sem samo jaz takšen, da ne bi kupoval mačka v žaklju, časa za dizertacije pa nimam.
A ne bi bilo fino imeti eno temo, kjer bi komentirali nove ploščosuke, predvsem v smislu primerjav.
Tokrat pa le potrebujem info kje dobiti ploščosuk s šumečimi podnapisi, da stvar priporočim frendici.
Temo z istim naslovom ste mi zaklenili, tako da res ne vem, a sem samo jaz takšen, da ne bi kupoval mačka v žaklju, časa za dizertacije pa nimam.
A ne bi bilo fino imeti eno temo, kjer bi komentirali nove ploščosuke, predvsem v smislu primerjav.
Tokrat pa le potrebujem info kje dobiti ploščosuk s šumečimi podnapisi, da stvar priporočim frendici.
- zaklenil: podtalje ()

podtalje ::
Vse teme, katere bi ti želel, že obstajajo.
Vse povezave najdeš v prvi lepljivi temi pod forumom Zvok in Slika:
mini KAZALO oddelka Zvok in Slika
Zaklepam.
Vse povezave najdeš v prvi lepljivi temi pod forumom Zvok in Slika:
mini KAZALO oddelka Zvok in Slika
Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divxvid] United predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 8361 (1433) | markozlak |
» | [divXvid] Amstrad predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 23184 (10993) | timzl |
» | [divXvid] Popravilo zaflashane divx komponente in flashanjeOddelek: Zvok in slika | 8658 (2921) | podtalje |
» | [divxvid] Eltax predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 2811 (1999) | Oldi |
» | [divXvid] Rimax predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 24974 (13390) | piki64 |