Forum » Problemi človeštva » Pohvala za Mirovni Inštitut
Pohvala za Mirovni Inštitut
Thomas ::
Danes čakam eno stranko in brskam po kupu papirja na mizi.
Ej, slišim, da MI skupaj s še enimi, pripravlja eno akcijo, po kateri bodo brezposelne ženske v LJ za službo lahko gospodinjile in pazile otročad po Ljubljani.
Iskrene čestitke k ideji in želim veliko uspeha pri izvedbi.
No, shit!
Ej, slišim, da MI skupaj s še enimi, pripravlja eno akcijo, po kateri bodo brezposelne ženske v LJ za službo lahko gospodinjile in pazile otročad po Ljubljani.
Iskrene čestitke k ideji in želim veliko uspeha pri izvedbi.
No, shit!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
MadMicka ::
Dobra pobuda. Mogoče bi moral to razširiti tudi na moške Verjetno pašejo zraven tudi davčne olajšave.
Ni pa mi jasno, če je Thomas čakal na stranko, s kom se je pogovarjal. Sam s sabo, po telefonu, ali pa je bila stranka v pisarni in je medtem, ko je Thomas brskal po papirjih, to povedala
Ni pa mi jasno, če je Thomas čakal na stranko, s kom se je pogovarjal. Sam s sabo, po telefonu, ali pa je bila stranka v pisarni in je medtem, ko je Thomas brskal po papirjih, to povedala
Eh, Thomas je irelevanten tukaj. Pač zvedel tole.
MadMicka ::
No, seveda, samo ni jasno, kaj pri tej zadevi dela tvoja stranka
p.s.: sori, če smo mal zašli... Drugače, tudi ne razumem, ali jim bo tekla delovna doba ali imajo v mislih bolj enostavno varianto...Tudi ni jasno, zakaj samo v Ljubljani, ne pa tudi drugje.
p.s.: sori, če smo mal zašli... Drugače, tudi ne razumem, ali jim bo tekla delovna doba ali imajo v mislih bolj enostavno varianto...Tudi ni jasno, zakaj samo v Ljubljani, ne pa tudi drugje.
Moja stranka nič. Razen da je rahlo nevljudna in me pusti čakati v eni sobi polni papirjev. Reklam, cajtng ...
Razen toliko, da ne vem, če je zdej to res ali ni. Se mi pa zdi da vseeno je. In da tokrat MI zasluži vso pohvalo.
Hja ... noben ni nujno, da je do konca slab.
Razen toliko, da ne vem, če je zdej to res ali ni. Se mi pa zdi da vseeno je. In da tokrat MI zasluži vso pohvalo.
Hja ... noben ni nujno, da je do konca slab.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stanje političnega prostora (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 5159 (3706) | Thomas |
» | Slovenija in mladiOddelek: Loža | 1432 (1432) | Horsechoker |
⊘ | Thomas PNG #2Oddelek: Slo-Tech | 2786 (1896) | kuglvinkl |
» | Ne()umostiOddelek: Problemi človeštva | 2004 (1385) | Hammer123 |
» | virus in OS (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 6889 (5478) | krneki0001 |