Forum » Pomoč in nasveti » Ikone
Ikone
Fatboyslim ::
Na internetni strani Com/ http://interfacelift. Com/ sem našel lepe ikone, a jih ne morem pripraviti do tega da bi delale. Kako bi to naredil?
- polepsal: Damjan Jagar ()
Rad bi, da se mi vse ikone spremenijo v tiste ki sem jih potegnil dol - se pravi ikone za diske, DVD, Moj računalnik ...
#000000 ::
Aja. Kej tazga lahko narediš z kakim programom, npr. jest imam tuneUp 'kerga uporabljam za pucanje diska/win ipd.' in ima tud to funkcijo da ti zamenja ikone, nekaj jih ima notr že po default-u za kej več pač poiščeš posebne pack-e in zamenjaš z programom simpl. Am lahko pa to narediš tud z recimo desnim klikom na sedanjo ikono in pod lastnosti / zamenjaj ikono, vendar se mi zdi da to lahko počneš samo z mapami v my documents nism pa zihr.
Drugač pa obstaja morje takega programja, samo jest še vedno prisegam na klasiko win, itak če rač. uporabljaš za grafiko je najbolj imet čim manj balasta=šminke LP
Drugač pa obstaja morje takega programja, samo jest še vedno prisegam na klasiko win, itak če rač. uporabljaš za grafiko je najbolj imet čim manj balasta=šminke LP
OK hvala, bom poskusil s tune up utilities. A obstaja mogoče še kakšen freeware, ker ta je plačljiv
Menjam pa zato, ker se mi XPji že po deafultu zdijo preveč šminkasti in menjam za bolj čisto temo
Menjam pa zato, ker se mi XPji že po deafultu zdijo preveč šminkasti in menjam za bolj čisto temo
iskra ::
Jst sm se kako leto nazaj ubadal s šminkanjem XP-jev in prišel do sledečega zaključka: sranje in počasno delovanje. Ikone se niso osveževale (beri: "program" style ikone), vsake toliko so se Winsi odločili dati nazaj default ikone in nekateri programi so si tudi želeli teči v ozadju, da so mi lahko prikazovali določene ikone. Vsekakor odsvetujem ta poseg, ker ne prinese nič dobrega.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Vem kaj misliš, saj je zelo preprosto zamnjati temo z programom kot je style XP.
Ker pa so takšni programi hroščati in nestabilni ter vodijo v večjo porabo pomnilnika, sem se odločil, da v Windows nastavitvah to spremenim.
To mi je že uspelo z trenutno OSX temo, vendar mi ne delajo ikonice. Rad bi naredil še, da bi popolnoma zamenjal deafult ikone z novimi
Ker pa so takšni programi hroščati in nestabilni ter vodijo v večjo porabo pomnilnika, sem se odločil, da v Windows nastavitvah to spremenim.
To mi je že uspelo z trenutno OSX temo, vendar mi ne delajo ikonice. Rad bi naredil še, da bi popolnoma zamenjal deafult ikone z novimi
OmegaBlue ::
Nekateri ki imamo preveč časa pa ikone zamenjamo direktno v shell32.dll z resource hackerjem :)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
veteran ::
Ikone lahko spremeniš kar v registru, brez dodatnih programov; napiši eno .reg datoteko, ne direktno popravljat v registru (ker Polkna včasih kaj pozabijo oz. dajo na default;). klik
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Ko Slo-tech.ovci svoj wallpaper na ogled postavijo! (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Loža | 897580 (4576) | D3m |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 221695 (50014) | nergac |
» | Kako se da stisniti pdf?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3019 (2217) | jedateruk |
» | Enlightenment 0.17Oddelek: Operacijski sistemi | 1880 (1601) | NoOrdinary |
» | Win XP-mali hack?Oddelek: Programiranje | 1343 (951) | CaqKa |