» »

Slovenija in Euro 2008

Slovenija in Euro 2008

GMK ::

Žreb nam je namenil Nizozemce, Romune, Bolgare, Albance, Beloruse in Luksemburg. Prvi dve ekipi se uvrstijo na Euro 2008.

A lahko zdaj uspemo, ker že nekaj časa nismo nikje bili?

http://www.nzs.si/index.php?t=novice&id=127
  • spremenilo: GMK ()

Utk ::

Lažje kot prej, ampak še zmeraj kar težko...Bolgari in Romuni niso kar tako, pa še Belorusi nas lahko (spet) zaj*. Treba bo kakšno tekmo dobit, ne spet samo izenačeno skoz...

Michaelosz ::

Če proti Romunom ne izgubimo, proti Bolgarom pa da iztržimo vsaj 4 točke mislim, da imamo realne šanse. Če pa bodo v Celje prišle spet oni kameloje**či sodit pa se lahko poslovimo od EP 2008 8-) Seveda so tu še Belorusi z Hlebom, vendar mislim, da jih bomo tokrat vsaj enkrat premagali. Nizozemci imajo pa itaq 1. mesto rezervirano.

whatever ::

Pomoje so zlata leta slovenske nogometne reprezentance že mimo in bo trajal še nekaj desetletij, predn se bomo kam spet uvrstil. Lahk pa tud da se motim, sam se najbrž ne. Žal. Tolk zegna kolikor smo ga mel pod Katancem zlepa ne bomo več mel. Sicer res ni bil VSE zegn, no - ampak če gledaš gol Ačimoviča iz sredine igrišča (proti Ukrajini za Euro 2000), gol Zahoviča iz prostega strela v zadnji minuti (proti Srbom), gol Osterca (mislim da proti Romunom), ki je bil tako neverjeten, da so posnetek objavili na CNN-u; in, za piko na i, po cca 60 tekmah nas je popeljal na SP 2002 prav gol Mladena Rudonje; zakaj je to fenomen ni treba razlagat. Ne vem no, sicer je res, da je tudi igra bila na moment e taprava, pa odlično učinkovitost smo imeli, ampak je bilo teh za nas srečnih situacij že sumljivo velik.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Utk ::

Mislim, da je prav Oblak eno leto pred Katancem rekel, da Slovenija še 50 let ne bo videla svetovnega prvenstva. Tak človek že zaradi tega ne bi smel nikdar bit selektor. Tak ki igra na "čim nižji" poraz. Ali je bil tisto Verdenik...samo mislim da je bil kar Oblak.

whatever ::

Zanimivo, da smo bili pod Prašnikarjem bistveno bližje uspehu kot pod Oblakom. Pokopala nas je samo zadnja tekma odločilna proti Hrvaški. Pod Oblakom je sicer bila igra za oko najlepša, ampak jst pravim, da je bolj pomembna učinkovitost kot lepa igra. Cilj je pač čimvečkrat spravit žogo v nasprotnikovo mrežo. Glede učinkovitosti napada pa je bil Katanec kar car, to je treba priznat. Verdenik pa je tako ali tako katastrofa, človek IMO čist preveč komplicira, analizira in teoretizira do onemoglosti, najraje se pa zapre v bunker, kar ni ne efektivno (ker ne uspe sestavit konkretnega protinapada) niti to ni igra za gledalce.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

sid911 ::

dokler imamo selektorja, ki je zadovoljen z igro ob porazu lahko samo sanjamo da pridemo kam. Oblaka bi že zdavnaj morali zamenjat.
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

Antares22 ::

Nemorem pa razumet Ačimovičeve izjave takoj po žrebu, ko je rekel: "prvo mesto je tako ali tako rezervirano za Nizozemce mi pa bomo poskušali kaj naredit za drugo mesto." Pa jeb..o ma..r !!! Kaj moremo vedno na to drugo mesto ciljat ? Mi se že preden se kvalifikacije sploh začnejo udamo v usodo namesto, da bi Ačimovič, kot neki nas leader udaril po mizi ko ded pa rekel: "Moremo it na prvo mesto... Nizozemce bo potrebno doma premagat pri njih pa odnest vsaj točko!!" Ne pa da že takoj po žrebu vsi hvalijo te Nizozemce kot, da so nevem kaj... Nevem no... naši fusbalerji so ful samozavestni :D
Everything he touches turns to gold....

BlackHole ::

Aja, ampak če bi pa to rekel, potem bi se mu 9/10 Slovenije (s tabo vred) smejalo in ozmerjalo ne vem s kom vse. Človek je pač podal realno mnenje. Bodi brez skrbi, da ko bo tekma, bodo grizli.
LP Marko


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Šport
41275230 (54277) Sssaga
»

Slovenski nogomet (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20116429 (9652) Alexius Heristalski
»

Napoved izida HR : SLO (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1559823 (7486) gkovac
»

Spor-Zahovič (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12910006 (7764) DavidJ

Več podobnih tem