Forum » Hlajenje in modifikacije » visoka delovna temperatura radeona x 850xt
visoka delovna temperatura radeona x 850xt
Max Power ::
kartica se mi po igranju iger zagreje na 75-80 stopinj tako vsaj kaze atitool.idle pa je okrog 48.pa tudi ,ce vklopim 3d animacijo al pa scan for artifacts se gpu core greje vse do 95 stopinj nakar raje sam prekinem test .kartico sem zaradi svoje napake(zamasen ventilator) enkrat pustil delovati na maximumu dokler mi racunalnik ni spuscal opozorilnega tona in je nato catalyst sam spremenil ferkvenco gpu-ja tako ,da je morala biti ful zagreta,pred tem spoderslajem nikoli nisem preveril temperatue kartice tako da ne vem al je to normalno al ne za te kartice.mi pa drugace dela normalno mark3d 05 6100 tock tako da zaenkrat drugih problemov nimam kot temp.
lahko taksna napaka, ki sem jo storil vpliva tudi na zivljensko dobo kartice, al so zascitene proti temu ze po defoltu.ker ce, bi jo kr menjal.
kartica ni bla nikol navita
ohisje pc-ja je odprto
hvala
lahko taksna napaka, ki sem jo storil vpliva tudi na zivljensko dobo kartice, al so zascitene proti temu ze po defoltu.ker ce, bi jo kr menjal.
kartica ni bla nikol navita
ohisje pc-ja je odprto
hvala
hm...
EvilDare ::
Na življensko dobo sigurno vsako pregretje vpliva. Mislim da se ti zaenkrat ne splača menjati tako dobre grafične kartice, raje vloži tistih 6k za dober hladilnik za grafične kartice in bodo load temperature zopet normalne. Lahko vzameš kakšnega od arctic cooling ali pa zalmana vf700. Glede menjave grafične pa počakaj saj sedaj nove prihajajo in bodo zopet padle cene tem iz prejšne generacije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: EvilDare ()
igor0203 ::
Čisto možno da je slab stik med hladilnikom in jedrom. Odstrani hladilnik, na novo namaži termalno pasto in potem ponovno nazaj namesti.
Če bojo temp iste, potem pa posezi po kakšnem VF700CU
Če bojo temp iste, potem pa posezi po kakšnem VF700CU
Mitler ::
Mam x800xt in pride na 70-75 ampak samo pri igranju Act Of War, cene pa gre mah na 70 (Wow,Lineage,Quake), mogoc mas tahlo premajhno kisti pa je premajhen pretok zraka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alienware aurora R1 PSUOddelek: Strojna oprema | 2294 (1848) | krneki0001 |
» | [Zračno hlajenje] Hlajenje nVidia grafičnih kartic (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9673 (7957) | jebesemeni |
» | Navijanje 7900GSOddelek: Navijanje | 2485 (1331) | xabre |
» | 7600 gs na 68°C! idleOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2768 (2160) | cordo |
» | 6600agp za 34k sit (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 17538 (10990) | Nande |