Forum » Hlajenje in modifikacije » Čiščenje vodnega sistema
Čiščenje vodnega sistema
rap3r ::
Po parih letih se mi je marsikej svinarije nabral v vodnem sistemu. Zanima me ali lahko namesto vode zlijem v sistem kar kiss, da uniči vodni kamen in svinarijo?
Bloki, kolena med cevmi in hladilnik so bakreni. Cevi so silikonske. Lahko kiss kakorkoli upliva na te materiale?
Če ima kdo kakšno bolšo idejo? Oz kako se to ponavadi dela?
Hvala!
Bloki, kolena med cevmi in hladilnik so bakreni. Cevi so silikonske. Lahko kiss kakorkoli upliva na te materiale?
Če ima kdo kakšno bolšo idejo? Oz kako se to ponavadi dela?
Hvala!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
tiborrr ::
Kupi plastenko kokakole, bo dosti boljse. Kis zna biti prevec agresiven pa se smrdelo bo.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Kokakole? To se bo potem use popal...upam da se zafrkavaš...
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
mihec87 ::
Ej sam kisa ne not vlivat..Jst ko sm radiator z odpada pucu sm dal kis not mi je blo kr zal ker je stvar smrdela po kisu ful sn tak spiru ko nor je mama vprasala ce bom vso vodo ponucu..
Hvala, kis se mi je zdel da ma "stranske učinke", sm kr sestavu nazaj vodno...bomo ga spucal ko bomo kej menjaval...
tigrr ::
Js sm čistil z raztopino detergenta in vroče vode. Ni ravno smrt za alge, je pa definitivno manj agresivno in smrdeče od kisa :)
tiborrr ::
Kokakola najbolje cisti, vsaj po mojih izkusnjah... Res, probaj
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Kako si pa potem kokakolo spucu vn iz recimo rediatorja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vodni kamen na plastikiOddelek: Loža | 3433 (2807) | dominuspro |
» | vodni kamen - avtoOddelek: Na cesti | 6051 (4784) | gregor |
» | Odpravljanje vonjav v hladilniku.Oddelek: Loža | 6096 (4917) | Mare2 |
» | Smrdi perilo in pralni stroj?Oddelek: Loža | 26188 (24424) | gruntfürmich |
» | S čim odstranit vodni kamenOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1761 (1521) | Yacksy |