Forum » Šola » Španščina
Španščina
Doman ::
Imam nekaj vprašanj:
-Če si bil/a že kdaj v španiji, kje si bil, zakaj si šel tja, kaj ti je bilo najbolj všeč.(tudi kulturne znamenitosti
)
-Kaj je prvi razlog da bi se učil španskega jezika.
-Katere so po tvoje najbolj prepoznavne značilnosti španije ter J. Amerike.
Hvala
p.s: Rabi punca pri diplomski.
-Če si bil/a že kdaj v španiji, kje si bil, zakaj si šel tja, kaj ti je bilo najbolj všeč.(tudi kulturne znamenitosti
-Kaj je prvi razlog da bi se učil španskega jezika.
-Katere so po tvoje najbolj prepoznavne značilnosti španije ter J. Amerike.
Hvala
p.s: Rabi punca pri diplomski.
perci ::
Ok, no.
1) V španiji sem bil. Hmmm, kje sem bil....Barcelona, Madrid, Toledo, Salamanca, verjetno bi se še kaj našlo
2) Prvi razlog, da bi se učil? V bistvu sem se učil španščine....zakaj? Nimam pojma, zdel se mi je cool predmet za srednjo šolo.
3) Tiste floskulaste. Temperament, koride, španska in mehiška hrana, latinski plesi,...
1) V španiji sem bil. Hmmm, kje sem bil....Barcelona, Madrid, Toledo, Salamanca, verjetno bi se še kaj našlo
2) Prvi razlog, da bi se učil? V bistvu sem se učil španščine....zakaj? Nimam pojma, zdel se mi je cool predmet za srednjo šolo.
3) Tiste floskulaste. Temperament, koride, španska in mehiška hrana, latinski plesi,...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | SERŠ MB (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Šola | 36880 (2229) | Technics |
| » | Nov jezik mladine (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 22391 (17794) | D3m |
| » | Študij-kam? kako?Oddelek: Šola | 5205 (3707) | lonewolf_ |
| » | Amerika bi se morala nauičiti evropskih jezikov...WTFOddelek: Problemi človeštva | 2078 (1503) | Matako |
| » | Katere jezike obvladate (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5494 (4574) | ThinMan |