Forum » Programska oprema » kter antivirusni program
kter antivirusni program
jack88 ::
A bi mi kdo prosim svetoval kter antivirusni program naj mam... prosim ne takega preveč zapletenega kr nisem expert okol tega nekaj pa vseeno vem...
- spremenilo: bastadu ()
Zheegec ::
Ogromno jih je. NOD32 recimo je dober, pa Panda je tudi še OK, pa še ogromno jih je... NOD32 bi bil trenutno moja izbira.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
SimplTech ::
Uporabljam NOD32 in sem zelo zadovoljen (majhen, malo resursov zahteva in hiter). Če pa želiš free pa poglej za Avast Home edidion. Več info najdeš tukaj: Free Avast! 4 Home edition
Damjan Jagar ::
Tema namenjena AVjem se nahaja tu. Drugič poglej sticky teme v oddelku oz. uporabi iskanje.
http://jagar.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 650760 (8297) | Domini tm |
» | Eset NoD32 Antivirus ali Eset Smart SecurityOddelek: Informacijska varnost | 4211 (2900) | RejZoR |
» | Firewall + antivirusOddelek: Informacijska varnost | 2152 (1809) | Good Guy |
⊘ | Kateri antivirusni program?Oddelek: Programska oprema | 2103 (2000) | ToniT |
» | Norton Antivirus se slabša, kakšna je alternativa... (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 9454 (7706) | fruti |