Forum » Strojna oprema » Slaba slika na LEADTEK WINFAST TV200 XP tunerju
Slaba slika na LEADTEK WINFAST TV200 XP tunerju
dado75 ::
Imam zgoraj omenjen tv tuner, ki sicer deluje vendar me moti zelo slaba kvaliteta sprejema. Anteno imam povezano iz iste vtičnice kakor na tv vendar slika niti približno ni primerljiva...veliko je šumenja v sami sliki...slika je zelo nečista. Pregledal sem že vse možne nastavitve vendar ne najdem ničesar s čimer bi popravil sliko. Naj omenim, da je na tv-ju slika super. Ali je možno, da tv tunerji ne omogočajo ravno najboljše kvalitete?
Prosim za kakšen nasvet od nekoga kateri ima isto kartico ali se spozna na ta del hardvera.
Prosim za kakšen nasvet od nekoga kateri ima isto kartico ali se spozna na ta del hardvera.
Šimpanz ::
Jaz imam podoben Leadtekov tuner in je slika čisto v redu (nobenega šuma). Možno je da je napaka na kablu.
laguna ::
Ponavadi pomagajo najnovejši drajverji za to kartico z njihove strani, saj so priloženi drajverji precej slabi.
LP
LP
lagunaaaa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nvidia dohiteva ATI (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11544 (9572) | matter |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19634 (12674) | Izi |
» | TV Tuner (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4454 (3502) | tec |
» | Nakup TV tunerjaOddelek: Kaj kupiti | 2243 (1604) | zdravc |
» | Tezave s Maxi TV video 3Oddelek: Pomoč in nasveti | 1738 (1666) | dizel |