» »

GTA: San Andreas (šteka)

GTA: San Andreas (šteka)

LukaVi ::

Ko je San Andreas izšel, sem ga na svoj računalnik naložil tudi jaz. Takrat je delal brez problema. Ko sem špil nekajkrat obrnil, se mi je zdelo škoda prostora, ki ga zavzema in sem ga zato vrgel iz kompa.
Včeraj pa sem špil zopet naložil in že v prvih nekaj misijah mi je vožnja z avtom malo štekala. Nekako sem potrpel vendar, ko me je ujel dež se je štekanje stopnjevalo do te meje, da je bilo vse videt kot v počasnem posnetku. Od takrat naprej mi tudi v sončnem vremenu vse deluje počasi in CJ prejema ukaze v zaostanku. Vse to počasno gibanje, se dogaja samo na ulici, v bajti pa špil dela tekoče.
Kaj naj naredim? Posodobil sem driverje za grafično, pa ni nič bolje. POMOČ, PROSIM! :(
lep pozdrav
  • spremenil: LukaVi ()

kilergas ::

Nebi blo slabo da bi napisal kak system mas !Malo nastavitve obrni v igri pa bo bolse.

S tem sem se tut že igral, pa ni nč bolš. Moj sistem je pa 2GHz procesor, rdeon 9000 pro, 767 rama...
Opazu sem pa tut, da takat ka šteka, da disk ful laufa... kva bi blo kle porblem?
lep pozdrav

Zgodovina sprememb…

Reaper ::

grafična kartica mogoče?

Zakaj pa bi bil sploh kriv hardware, če pa sem napisal, da mi je prej delal? A mogoče pozna kakšno bolš rešitev kot formatiranje?
lep pozdrav

Zgodovina sprememb…

Tilk ::

ubistvu, je od tega od kar je san-andreas izsou ze kr douk...
...in mgoce se ti je v tem casu na racunalniku nabral en kup em...zlobne kode?

jez bi formateru, pa ce se pol nebi dobr delu, bi se pa odlocu za drugo graficno, ker pomoje se ze ta dovol matra da ti igro lepo lauf ;)
Tilk

macgajver ::

sej grafična če gledaš da je starejši model ni tko slaba bolša od 9250 jest mislm da ti igca more kr solidn delat probej s starejšimi gonilniki tistimi ki so ti prej dobr delal pa pomerkej tist v nastavitvah sync al nekej tacga je pr san andreas vem da je men zarad tistga igra ful slabš laufala na ulici.
tenstan krompir je pa zakon

macgajver ::

pa ce nalagas nove gonilnike gune uninstalirej potem preden pa nove naložiš še antivirus izklop. da navjo pol gonilniki krivi.
tenstan krompir je pa zakon

Gonilnike sem odinštaliral pa še enkat naložu, pa ni nč pomagal. Pol sem pa grafiko znižu čist do konca in zdej dela BP, sam je kr boga slika :P.
lep pozdrav

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

Oddelek: Igre
2390458585 (25201) Kayzon
»

Grand Theft Auto: San Andreas (PC) (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

1477137728 (33969) Sandi1987
»

GTA IV (strani: 1 2 3 4 )

17418332 (9705) laught
»

GTA: IV (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
508680 (6958) roli
»

Grafične-dilema (strani: 1 2 3 4 )