Forum » Programiranje » Prikaz trenutno kolicino proste memorije
Prikaz trenutno kolicino proste memorije
Trancedeejay ::
HI
Zanima me kako narest program v C(linux), ki ti ko ga nek drug program samodejno zazene in ti izpise kolicino proste memorije. Torej da bi mi izpisal, tolk pa tolk of memory free. Kar se tice alokacije rama a ni to samo ko nekaksno rezerviranje posameznih lokacij v pomnilniku.
Have a nice Day
Matt
Zanima me kako narest program v C(linux), ki ti ko ga nek drug program samodejno zazene in ti izpise kolicino proste memorije. Torej da bi mi izpisal, tolk pa tolk of memory free. Kar se tice alokacije rama a ni to samo ko nekaksno rezerviranje posameznih lokacij v pomnilniku.
Have a nice Day
Matt
Music is the key
BigWhale ::
Free memorija je zelo hecna stvar. V linuxu je ni ravno dosti, ker je precej zaseda cache. Ko pa rabis ram, se cache sprosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Časovni trak Linux distribucij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10950 (8776) | kekz |
» | Kako pobrat podatke iz datotekeOddelek: Programiranje | 1187 (926) | Trancedeejay |
» | OpenOffice.org tudi v svahilijuOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 2736 (2736) | Poldi112 |
» | Vedno več strežnikov z Windows 2003Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 2853 (2853) | BigWhale |
» | ADSL - Linux router boxOddelek: Pomoč in nasveti | 1221 (1027) | Bungee- |