Forum » Elektrotehnika in elektronika » DIGITALNA SATELITSKA skymaster dx23 slimline
DIGITALNA SATELITSKA skymaster dx23 slimline
shany ::
Zanima me kje bi dobu program za to napravo, pa če se da preko računalnika ali kako drugače odkodirat programe. Obstaja kakšna stran?
Sprejemam preko satelita astra 1b,1c .. in hotbird. Rabil bi pa za program animal planet pa discovery.
Lp
Sprejemam preko satelita astra 1b,1c .. in hotbird. Rabil bi pa za program animal planet pa discovery.
Lp
roscha ::
Ne bo šlo.. Trenutno sta ta dva programa gledljiva le v D+ paketu, kjer pa sta sinhronizirana v španščino in portugalščino. Tako da se ne brezveze matrat. Koliko časa bo veselje z D+ paketom trajalo pa samo bog ve...
Vse ostalo je ali zaklenjeno ali pa teh dveh programov ne prenašajo.
Če pa te še vseeno matra:
www.satelitskiforum.net
Edit: sem si šel pogledat kakšno čudo je tale Skymaster. Nič ne bo. Kot kaže niti nima možnosti za kakeršenkoli modul. Tako da pozabi na vse skupaj. Malo €€€ malo slike
Vse ostalo je ali zaklenjeno ali pa teh dveh programov ne prenašajo.
Če pa te še vseeno matra:
www.satelitskiforum.net
Edit: sem si šel pogledat kakšno čudo je tale Skymaster. Nič ne bo. Kot kaže niti nima možnosti za kakeršenkoli modul. Tako da pozabi na vse skupaj. Malo €€€ malo slike
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roscha ()
shany ::
Ja vem da je bol u kurcu vse skup, samo lahko naložim program ali pa update preko računalnika ker mam serial port. Ma dobro pustmo discoverj pa animal planet mam tud 500 durgih programov ki so za plačat. Zanima me a bi se jih dal kako odkodirat, pa pustmo te kartice pa to. Če se pa res ne da niti preko računalnika , ker sprejemnik bi te mogu met.
radiator ::
Na Hispasat 30W imaš D**covery (civil, science, turbo) z original špuro (eng) in portugalskimi podnapisi. Mislim da v C**o TV.
Na**nal Geo**ephic je tudi gor samo ne vem z kakšno špuro. Maš pa tudi D+ na tem satelitu. Tam ponavadi deluje dalj časa :) In nekaj drugih zanimivih programov. Tudi glasbeni pičijo.
Preveri to in to. Pa tudi tu znajo pomagat.
Linki so namensko neumno poimenovani!
Aja pa to je ilegalno tak, da milmi da ni ravno v soglasju z pravili tega foruma.
Na**nal Geo**ephic je tudi gor samo ne vem z kakšno špuro. Maš pa tudi D+ na tem satelitu. Tam ponavadi deluje dalj časa :) In nekaj drugih zanimivih programov. Tudi glasbeni pičijo.
Preveri to in to. Pa tudi tu znajo pomagat.
Linki so namensko neumno poimenovani!
Aja pa to je ilegalno tak, da milmi da ni ravno v soglasju z pravili tega foruma.
Kaj je jutri že bilo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Softwersko DEKODIRANJE z SkyStar 2 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Strojna oprema | 129993 (31355) | chrush |
» | Satelitska oprema free to air?Oddelek: Zvok in slika | 3705 (3508) | Bagr |
» | satelitski programi in sprejemniki (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 15960 (14292) | BlackHole |
⊘ | TV Tuner In Odkoderanje Satelitskih Kanalov?Oddelek: Zvok in slika | 5119 (3191) | podtalje |
» | Discovery Channel (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6668 (5417) | Red_Mamba |