Forum » Pomoč in nasveti » NTFS IN WIN98 ???
NTFS IN WIN98 ???
TiMe25 ::
Ali obstaja kaksen program ki bi mi omogocil da bi particijo na kateri mam win98se lahko spremenil v ntfs ( kje ga dobiti ? )
Namrec edina ovira mi je velikost avi file-a ( 2GB ), za xp ali w2k pa spet ni dobrih driverjev za video kartico!!!
Namrec edina ovira mi je velikost avi file-a ( 2GB ), za xp ali w2k pa spet ni dobrih driverjev za video kartico!!!
TiMe it's always on my side !
matter ::
Sej so drijverji za grafično, tko za 2k kot xp.
Je pa odvisno kero grafično maš, tko da so za nekatere gonilniki bolje napisani kot za druge
Je pa odvisno kero grafično maš, tko da so za nekatere gonilniki bolje napisani kot za druge
andrej ::
to ti lahko naredi convert v XP. Samo potem win98 sploh vec ne bos mogo uporabljat, ker ne poznajo NTFS-a.
CaqKa ::
poleg tega obstajajo progiji ki ti za *.avi obidejo 2gb in 4gb limit tak da naredijo vec avijev, ki jih nato predvajajo kot enega... verjetno ve kdo kaj vec o tem kot jaz... vsekakor poglej kaj imajo napisanega o tem na doom9
lp caqka
lp caqka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater OS dati na star računalnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5324 (4204) | Hexx |
» | linux, WIN XP ali 2000, WIN98Oddelek: Operacijski sistemi | 1310 (1082) | Gh0st |
» | Kako zlepit .vob datoteke?Oddelek: Zvok in slika | 1444 (1358) | Cosmo |
» | optimalno razparticioniranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1295 (1128) | Han |
» | Windows ME (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5316 (4435) | Simko |