Forum » Pomoč in nasveti » lcd erancek pomoc!
lcd erancek pomoc!
dejanos ::
mene zanima ce mi lahk kdo pomaga imam namrec lcd displaycek 4x40 in bi ga rad priklopil na comp preko lpt in usb(napajanje)??enkrat sem ze probaval z shemo iz pc-formata ampak ni delalo ker je bila shema za manjsi display.
ce ima kdo kako shemo prosim
prosim za pomoc!
ce ima kdo kako shemo prosim
prosim za pomoc!
roli ::
Si bom malo sposodil temo.
A je mogoče za kako stvar uporabiti LCD zaslonček od ISDN telefona Eurit 35?
Ga je letos poleti skurila strela ( matična ) tako,da zaslon dela.
A je mogoče za kako stvar uporabiti LCD zaslonček od ISDN telefona Eurit 35?
Ga je letos poleti skurila strela ( matična ) tako,da zaslon dela.
http://www.r00li.com
SimplTech ::
Jaz sem uporabljal program JALCDs (kaj omogoča si preberi tukaj: jaLCDs features) in njihovo shemo. Imaš 2 možnosti pri tej shemi. In sicer takšno z programsko kontrolo osvetlitve in takšno brez. Za več si oglej sheme tukaj: Here you can find several wiring schematics for different LCD types
Imel sem narejeno tako kot ti želiš - podatki preko LTP porta, preko USB pa napajanje (5v). Uporabljal sem navodila, ki so bila objavljena v eni reviji, ki jo imam še doma. Če boš rabil več informacij me dobiš na ZS.
Imel sem narejeno tako kot ti želiš - podatki preko LTP porta, preko USB pa napajanje (5v). Uporabljal sem navodila, ki so bila objavljena v eni reviji, ki jo imam še doma. Če boš rabil več informacij me dobiš na ZS.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | lcd zaslonček (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24283 (14543) | Mazo |
» | LCD zaslončekOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1704 (1474) | Moravče |
» | lcd ekranček in softwareOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2492 (1849) | StricGeza |
» | Katere programe uporabljate?Oddelek: Programska oprema | 4427 (3707) | R33D3M33R |
» | modifikacija LCDja 4x20Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1527 (1333) | Privatnik |