Forum » Pomoč in nasveti » Izginotje pogonov
Izginotje pogonov
M4K4V3L1 ::
Evo mam en "majhen" problem ... in sicer - ne pokaže mi otpičnih enot oz. sam DVD enot:(. Pa nwm zakaj nism nč narobe naredu ... resetirov sem računalnik (pred tem je delovalo normalno) ko se ponovno zažene - woila :) ni diskov .. WTF :). A kdo ve zakaj ? V Nadzorni plošči pokaže kao da so onemogočeni al kaj ... omogočit se jih pa neda ker prav da kao ne deluje pravilno pa da povzroča spor sredstev :?. Zdej pa kako jih dobiti nazaj :). Aja pa nbenga hider programa al pa kj kar rabiš za kšne špile nisem imel ... tko da ... bi res prosil za odgovor.
Evo vam 2 sliki da vese kva mislm :)
Evo vam 2 sliki da vese kva mislm :)
Me Against The World !!!
- spremenil: M4K4V3L1 ()
Duke Nukem ::
v biosu daj da ponovno zazna naprave da določi irq pol pa morejo vinsi zaznat pa dela v bios greš z tipko delete ko startaš comp in poišeš to nastavitev
2600@3000barton,1GbPatriot-GF6800gt,160Gb hitachi,Logitech Z 5500 :)
SimplTech ::
Si mogoče uporabljal katero izmed orodji za izogibanje zaščit iger (Starfucker, StarForce Nightmare)?
Microsoft ::
Poglej se v Event Viewer, kjer bos mogoce dobil vec informacij, kaj se dogaja in kaj je narobe.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Msn messenger 7.5 ne delujeOddelek: Omrežja in internet | 4599 (2164) | amigo_no1 |
» | vsakič ko se mi windowsi naložijo javi to nevem če je napakaOddelek: Pomoč in nasveti | 981 (788) | dadooo |
» | Navinaje rama in pomen latencOddelek: Navijanje | 1457 (1036) | Romčy |
» | CS 1.6Oddelek: Igre | 981 (915) | Vitor |
» | Navit sistem in BSoD ob uporabi EmuleOddelek: Navijanje | 1328 (1150) | KrCbelca |