Forum » Zvok in slika » slusalke
slusalke
noit ::
a mi lahko kdo prosim pove, kje bi lahko dobil nove slusalke za mp3 predvajalnikCANYON sports edition??
Namrec stare so se mi pokvarile.
lp
Namrec stare so se mi pokvarile.
lp
- zaklenil: podtalje ()
Fatboyslim ::
Kot prvo, Canyopn sux in naj ti bo to v nauk da ne kupuj več njihovih "poceni" kitajskih proizvodov. Se veliko bolj splača dati kakega jurja več za kvaliteto.
Povej koliko denarja si pripravljen odšteti. Moji mali sestri so tudi na Canyonu ( jao) crknile slušalke, prejšni teden sem ji pa kupil philipsove za 2K in je razlika očitna.
Vendar vseeno ne pričakuj večje kvaliete tudi z boljšimi sliušalkami, saj imajo Canyoni slab mp3 dekoder
Povej koliko denarja si pripravljen odšteti. Moji mali sestri so tudi na Canyonu ( jao) crknile slušalke, prejšni teden sem ji pa kupil philipsove za 2K in je razlika očitna.
Vendar vseeno ne pričakuj večje kvaliete tudi z boljšimi sliušalkami, saj imajo Canyoni slab mp3 dekoder
podtalje ::
Tema o slušalkah že obstaja. Povezavo najdeš v mini KAZALO oddelka Zvok in Slika. Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naglavne slušalke (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27879 (17674) | jaot |
» | [MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Zvok in slika | 76882 (32580) | M.B. |
» | Kompakten in trpežen mp3 predvajalnik do 150€Oddelek: Kaj kupiti | 1512 (1341) | 5er--> |
» | Kateri Mp3 player???Oddelek: Kaj kupiti | 4058 (3099) | zuzek |
» | mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 2458 (2016) | OSA |