Forum » Zvok in slika » Pioneer DV-444 + (S)VCD
Pioneer DV-444 + (S)VCD
Jinxy ::
Doma imam Pioneerjev DVD player DV-444K in imam probleme s predvajanjem SVCD cd-jev. Navadne VCD-je predvaja brez problemov, tudi kvaliteta je super, pri SVCD-jih pa se vsake toliko casa pojavi neko "trganje" zvoka in štekanje slike (na cca vsakih 30 sekund).
Nekje z neta sem si potegnil dol ISO od nekega SVCD-ja in mi ga je predvajalo brez vsakih problemov, kvaliteta je bila na ravni DVD-ja...tezave imam samo pri SVCD-jih, ki jih "delam" sam, s pomocjo TMPGEnc programa iz DivX AVI filmov.
Ce ima kdo od vas doma ta player in ima kaj vec izkusenj s SVCD-ji, bi bila vsaka pomoc zelo dobrodosla!!
Tnx & LP
Nekje z neta sem si potegnil dol ISO od nekega SVCD-ja in mi ga je predvajalo brez vsakih problemov, kvaliteta je bila na ravni DVD-ja...tezave imam samo pri SVCD-jih, ki jih "delam" sam, s pomocjo TMPGEnc programa iz DivX AVI filmov.
Ce ima kdo od vas doma ta player in ima kaj vec izkusenj s SVCD-ji, bi bila vsaka pomoc zelo dobrodosla!!
Tnx & LP
borchi ::
lahko, da izbereš prevelik bitrate. max. za SVCD je mislim da 2600. če delaš z variable bitrate in nisi omejil maximalnega bitrata na recimo 2500 pol lahko, da maš probleme takrat kadar ti bitrate "pobegne" čez 2600 (skupni bitrate za zvok in sliko). lahko pa da je zaradi kake sinhronizacije. poišč si program DVD2SVCD (www.doom9.net), ki ti nardi tak svcd, da ti more špilat. rabu boš še kak program, ki pa ga legalno ne moreš dobit. če jih sam ne boš našel mi maili in ti bom probal najt linke. menda pioneerji nimajo problemov z branjem navadnih cd-r plošč, ne škodi pa, če si nabaviš princo cd-rje, ki delajo 100% na vseh dvd playerjih.
l'jga
borchi ::
aja, zdejle sem vidum, da delaš iz divx-ov. pol ti dvd2svcd ne bo pomagal velik. si pa poišč Cinema Craft Encoder SP 2.5 Trial, crack ti bom pa js poslal po mailu, če boš rabu. rabu boš še bbmpeg za zmiksat video in zvok (tega morš enkodirat v .mp2).
l'jga
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28472 (7908) | LexLuthor |
» | Kako splitam SVCD mpg na dva dela?Oddelek: Zvok in slika | 1860 (1808) | AtaStrumf |
» | Kako convertirat DivX v VCD??Oddelek: Zvok in slika | 4576 (3212) | jabe |
» | mpeg2 codecOddelek: Zvok in slika | 2565 (2148) | Sandi79 |
» | Program za DVD format iz Dvix formataOddelek: Sedem umetnosti | 2026 (1787) | metro |