Forum » Pomoč in nasveti » RIS problem
RIS problem
RoMar ::
Zivjo!
Zanima me ce se je ze kdo srecal z problemom pridobitve GUID pri instalaciji win2k pro preko RIS serverja. Namrec nikakor mi ne uspe najti ta GUID. Vsak nasvet je dobrodosel!!
Zanima me ce se je ze kdo srecal z problemom pridobitve GUID pri instalaciji win2k pro preko RIS serverja. Namrec nikakor mi ne uspe najti ta GUID. Vsak nasvet je dobrodosel!!
miranpozar ::
Mogoče to:
- grant users who will perform RIS installations the user right to create computer accounts
- grant users who will perform the RIS installation the Log On as a Batch Job user right
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
- grant users who will perform RIS installations the user right to create computer accounts
- grant users who will perform the RIS installation the Log On as a Batch Job user right
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
ToniT ::
Za RIS moraš imeti DHCP, Active directory in seveda mora biti DHCP server avtoriziran v Active directory.
RoMar ::
Naredil sem delegate control za dodajanje compa v mrezo, tole glede batch job-a bom pa preveril. Poskusil sem tudi kot enterprise administrator pa mi tudi javi pri instalaciji ko vpisem username in password na clientu da nimam pravic. Kot sem rekel bom se enkrat preveril vse pravice.
Hvala
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sinhronizacija med dvema Windows računalnikomaOddelek: Programska oprema | 1271 (1093) | dunda |
» | PC v domenoOddelek: Omrežja in internet | 2943 (2794) | Cveto |
» | Win2kAdvSer; kako postavit novo domeno? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5050 (4278) | Microsoft |
» | Microsoftova neumnost pri xp home editionOddelek: Operacijski sistemi | 2054 (1659) | jlpktnst |
» | Domena?Oddelek: Programska oprema | 1409 (1268) | kockish |